2019. március 23., szombat

Címke: Oroszország

Samy Naceri (Fotó: YouTube.com)

Megverték egy moszkvai karaokeklubban a Taxi-filmek sztárját

Samy Naceri zárt koponyasérülést szenvedett el a vasárnapra virradóra történt incidensben, és kedden átesett egy műtéten a Szembetegségek Gelmgolc (Helmholz) Tudományos Kutatóintézetében. Az orvosok szerint a beavatkozás sikeres volt.

Foci a Barátságért 2017

Foci a Barátságért: fair play-díjjal jutalmazták a magyar srácokat Szentpéterváron

Magyarországot az MTK játékosa, Yaakobishvili Anti, valamint fiatal sportújságíróként a békéscsabai Osgyán András képviselte az idei programban.

Az MTK ifjú játékosa és egy békéscsabai fiú képviseli hazánkat Oroszországban

Egy békéscsabai ifjú sportriporter képviseli Magyarországot a nemzetközi gyermek sportprogramon, aki az MTK 12 éves játékosát kíséri Oroszországba.

Különc ellenzéki művész performanszai ihlette hambik Szentpéterváron

Pjotr Pavlenszkij performanszai ihlette hamburgereket tervez árusítani a szentpétervári Burger King – jelentette be közleményben a gyorsétteremlánc.

Idegen civilizáció is küldhette az Oroszországban fogott rádiójelet

Űrből jött jelet fogott egy orosz rádióteleszkóp tavaly májusban, de a nemzetközi csillagász közösség csak most értesült a szenzációs észlelésről.

Két győzelem és egy döntetlen szerdán

Szlovákia válogatottja Oroszországot, a házigazda francia csapat pedig Albániát győzte le, míg Románia döntetlent ért el a svájci nemzeti csapat ellen a foci EB szerdai napján.

Ismét születtek gólok az utolsó percekben

Szombaton megkezdődtek a csoportmeccsek játéknapjai a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Svájc Albániával, Wales Szlovákiával, Anglia pedig Oroszországgal játszott.