2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Címke: online

Hallgató, laptop

Már online is igényelhető a diákhitel

Nem kell személyesen megjelenni: a Diákhitel Központ Zrt. bevezette az elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így mostantól online is igényelhető a diákhitel – jelentette be Bugár Csaba, a társaság vezérigazgatója.

BKK

Elindította a BKK az online bérletvásárlást

Elindította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az online jegy- és bérletvásárlási felületet, amelyre a vásárlóknak minden nap be kell majd lépniük. A szeptemberig tartó bevezetési időszakban a rendszer működését elemzik.

Online zaklatás

Az online tér veszélyeire hívja fel a figyelmet az Országos Bírósági Hivatal

Évről évre nő az internetes zaklatások száma, ezért az Országos Bírósági Hivatal (OBH) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az online tér veszélyeire.

Április végéig ingyen online jegyzet egyetemistáknak

Az Akadémiai Kiadó több mint száz egyetem és főiskola előtt nyitja meg online könyvtárát, melyben jelenleg 154, a felsőoktatásban leginkább használt tankönyv és jegyzet áll a hallgatók rendelkezésére.

Ismét virtuális állásbörzét rendez az ELTE

Hétfőn reggel 10 órakor „nyitja meg kapuit” és most először egy teljes hétig, azaz vasárnap 18 óráig várja az álláskeresőket az ELTE online rendezvénye. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.