2018. június 22., péntek - Paulina

Címke: önkéntesség

Let’s Colour

Ismét elszürkült közösségi terek újulnak meg hazánkban

A 10 ezer fő alatti települések kategóriájában a szobi József Attila Művelődési Ház és Szabadidő Központot, a 10 ezer fő feletti települések közül pedig a debreceni Népi Együttes székházát választotta győztesnek a Let’s Colour szakmai zsűrije.

Szépművészeti Múzeum (Fotó: IfiPress)

Önkénteseket keresnek az újranyíló Szépművészeti Múzeumba

Szívesen segítenéd a Múzeum munkáját és emelné szolgáltatásainak minőségét? Szívesen betekintenél a kulisszák mögé, hogyan működik egy múzeum? Csatlakozz te is a Szépművészeti lendületes csapatához!

Önkéntes

Jogsit és nyelvi képzéseket kínál önkéntes programjában a vöröskereszt

Önkéntes programot indított a Magyar Vöröskereszt: olyan 18 és 22 év közötti, pályaválasztás előtt álló fiataloknak, akik szívesen megismerkednének a szervezet munkájával.

Erasmus+ önkéntes szolgálat

Legyen élmény az önkénteskedés!

Külföldön önkénteskedni óriási élmény, hatékony tanulási folyamat és nagyszerű önismereti lehetőség. Az Erasmus+ program keretei között megvalósuló önkéntes szolgálatban Magyarországról 2017-ben több mint 250 fiatal vett részt.

Önkéntesség Világnapja: Keresd és szeresd az önkéntességet az Új Nemzedék Közösségi Tereiben!

A fővárosban és minden megyeszékhelyen készülnek az Új Nemzedék Közösségi Terei valamilyen önkéntes akcióval december 5-én.

Önkéntesség

Önkéntes munka: amellett, hogy adsz, többet kapsz, mint gondolnád

Legyen szó hazai vagy külföldi munkáról, mindenképp érdemes belevágni mert olyan tudást szerezhetsz vele, amire csak keveseknek van lehetősége.

Több ezer önkéntes szedi a szemetet az országos akció keretén belül

Az akció célja idén is a tisztább és egészségesebb környezet kialakítása az illegálisan közterületekre helyezett szemétkupacok eltüntetésével.

Norcia 2016

Önkéntes európai fiatalok segítenek a tavalyi földrengés sújtotta olaszországi régiók újjáépítésében

Az Európai Szolidaritási Testület tizenhat fiatal önkéntese segítséget nyújt a súlyosan megrongálódott történelmi épületek rekonstrukciójában.

Szeptember közepén ismét „TeSzedd! – önkéntesen a tiszta Magyarországért” akció

Szeptember 15-17-én lesz a „TeSzedd!2017 – önkéntesen a tiszta Magyarországért” akció – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára.

Környezetszépítő akció: Keresd és szeresd a TERET!

Az Új Nemzedék Központ (ÚNK) környezetszépítő akciót hirdet önkénteseknek június 17., szombatra. Az akció keretében tizennyolc nagyváros egy-egy közösségi terét teszik szebbé a fiatalok.

Bohócdoktor – illusztráció (Fotó: Dineroclub.net)

Bohócdoktorok kerestetnek Szegedről és környékéről

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Csapatot. A megnövekedett igények kielégítése végett az alapítvány szegedi térségből önkéntes bohócdoktor segítők jelentkezését várja.

Élmények, kihívás, változás, tanulás – 20 éves az EVS

100.000 fiatal és 5.000 szervezet vett már részt az idén húsz éves Európai Önkéntes Szolgálatban. Az Erasmus+ részeként működő EVS programba évről évre-egyre többen kapcsolódnak be.