2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: okostelefon

Hibajegyzék: ezek az okostelefonok okozták a legtöbb bosszúságot 2016 végén

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ – VIDEÓ

A két készülék gyakorlatilag keretmentes Infinity Display-jel, összekapcsolt szolgáltatás-ökoszisztémával és intelligens kezelőfelülettel mutatkozott be.

Legyen a mobil olcsó, kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós? Van, több is…

Némi kompromisszumért cserébe messze a kategória átlagára alatt kínálja óriásakkus, kétkamerás okostelefonjait az Oukitel. A kínaiak új gyártói szerencsére örökösen aláígérgetnek egymásnak.

iPhone8 (Fotó: YouTube)

Amit már gyanítani lehet az iPhone 8-asról

Bár a héten a Mobil Világkongresszus hírei uralták a high-tech lapok kiemelt címeit, sorra bukkannak elő kiszivárogtatások az új Apple telefonról, aminek egy jellemzője már több, mint biztos: nem lesz olcsó.

Kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós mobil, 30 ezerért

Kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós mobil, 30 ezerért

Ne akarjon ilyet, aki hardverigényes játékokkal akar babrálni, kis kompromisszumokkal azonban mindent tud. Ja, és olcsó.

Forradalmi függőség, avagy netből is megárt a sok

Rengeteg fiatal már kisiskolásként megkapja első okostelefonját, illetve táblagépét (manapság ugyanis ez a divat), melyektől hamar függővé válhat (mert mostanság ez a törvényszerű).

Az új kínai mobil mindent tud, amit a nagyok, csak épp fele annyiért

Lényegét tekintve a LeEco Le Pro3 mindenre képes, amire egy csúcskészülék, csak épp 150 dollárral olcsóbb. Elnevezése alapján akár francia is lehetne, de nem az.

Ezt teheted, ha a mosdóban, netán a vécében landol a mobilod

A mobiltelefon ugye attól mobil, hogy bárhova magunkkal vihetjük. Na mármost ezt sokan szó szerint értelmezik, olyan helyekre is, magukkal viszik, ahol történhetnek kellemetlen meglepik.

Átverés: nem érdemes kifúrni az iPhone 7-est, nincs rejtett jack aljzat – VIDEÓ

Közel 13 millióan látták, negyvenezren hozzászóltak és sokan el is hitték, hogyan kell kitolni az Apple-lel és szabaddá tenni az utat a régi fejhallgató csatlakozójának.

Ingyenes app készült a városi bringásoknak

Könnyebben manőverezhetünk Budapesten és környékén: a McDonald’s feltérképezte a főváros kerékpáros útvonalait, és egyetlen alkalmazásba sűrítette, amire egy biciklisnek szüksége lehet.