2019. május 27., hétfő

Címke: nyár

Nyár, vakáció

Több tízezren nyaralhatnak idén az Erzsébet-táborokban

Az idei évben több tízezer gyermeket várnak a szünidei Erzsébet-táborok, amelyek június 17-én kezdődnek és 11 héten át tartanak – tájékoztatta az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány pénteken az MTI-t.

Nyári hajápolási javaslatok szakértőtől, hogy hajadat minél kevesebb károsodás érje!

A forró levegő szárítja, az UV-sugárzás fakítja, és a gyakori hajmosás is roncsolja a hajat. Sőt, a káros hatások összeadódnak… Hogyan ápoljuk a frizuránkat nyáron? Nos, mindenképp fokozott odafigyeléssel!

Közeledik a legmelegebb évszak, így nyári ruhák között böngésztünk

Közeledik a legmelegebb évszak, így nyári ruhák között böngésztünk

A Tchibo webáruház kínálatában rövidnadrágok, tunikák, ruhák, papucsok és egyéb kiegészítők segítenek abban, hogy biztos találjunk kedvünkre valót a nyári napokra!

Van kutyusod? Ne feledkezz meg róla hőségben!

A következő napokban igazi kánikulára számíthatunk. A hőség nemcsak az embereket, hanem a kutyákat is megviseli. A gazdák felelőssége, hogy gondoskodjanak a kedvencükről!

A nyári kontaktlencse-viselés kilenc szabálya

Azoknak, akik kontaktlencsét hordanak, különösen óvatosnak kell lenniük a vízparton. A legfontosabb szabályokról dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze beszélt.

Hogyan tüntessük el a testszagot nyáron?

A nagy hőségben nem tudjuk meggátolni az izzadást. Verejtékezni azonban lehet büdösen, és bármilyen hihetetlen, de szinte észrevehetetlenül is. Itt van néhány tipp, mivel tudjuk elűzni a rossz testszagot.

Nyáron se hagyd otthon a diákigazolványod!

Az alap lehetőségeken túl nagyon sok kereskedelmi és szolgáltatói kedvezményt igénybe vehetsz nyáron is, ha meglobogtatod a diákigazolványodat.

A nyári veszélyekre hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem

A nyári szabadtéri programok, fesztiválok, táborok, nyaralások idején jellemző veszélyekre, a balesetek, a tűzesetek megelőzésének lehetőségeire hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem.

MÁV-START diákmunka

Nyári diákmunkákat ajánl a vasút

Vasutas nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-Start, a fiatalok vonatokon és balatoni, velencei-tavi pályaudvarokon dolgozhatnak – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Hamarosan indul a diákmunkaszezon

Lassan itt nyári szünet, a diákok többsége már keresi, mit tud dolgozni az iskolamentes hónapokban. A legtöbben könnyű fizikai munkát végeznének.

Újra itt a nyár!

Bár a suliból még bő két hét hátravan, illetve az érettségizők még a szóbeli vizsgák előtt állnak, mégis örömteli nap a mai, hiszen meteorológiai értelemben beköszöntött a legmelegebb évszak. A csillagászati nyárra még néhány hetet várni kell, az IfiPress azonban mától áttér nyári működésre.

MOL Nagyon Balaton: Idén negyedszer, 25 eseménnyel

Május végétől szeptember közepéig 25 esemény várja az érdeklődőket a Balaton Régió rangos kulturális, gasztronómiai és sportfesztiváljaival.