2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: NB I

Budapest Honvéd - Ferencváros (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Labdarúgó NB I: A huszonnegyedik forduló eredményei

A székesfehérváriak gól nélküli döntetlent játszottak Pakson, a Budapest Honvéd viszont házigazdaként 2-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost, így egy pontra felzárkózott a listavezető mögé.

Újpest FC - Budapest Honvéd (Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd)

Labdarúgó NB I: A huszonharmadik forduló eredményei

A Videoton nyert Felcsúton a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, ezzel megőrizte első helyét a tabellán, a Budapest Honvéd viszont nem tudott győzni Újpesten így három pontra nőtt a Videoton előnye.

Újpest-Ferencváros (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Labdarúgó NB I: A huszonkettedik forduló eredményei

A Videoton visszavette a vezetést a Budapest Honvédtól a labdarúgó OTP Bank Ligában, mivel a 22. fordulóban Felcsúton legyőzte a játéknap előtt éllovas fővárosi csapatot. A Vasas őrzi harmadik helyét, a Ferencváros tartja a lépést.

Változatlan formában marad az NB I és NB II

Nem emelik a fordulók számát az OTP Bank Ligában és nem csökkentik az NB II létszámát a következő szezontól a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése szerint.

Hármas holtversenyről indul a tavaszi versenyfutás

A Videoton, a Budapest Honvéd és a Vasas is 34 pontról kezdi meg a tavaszi bajnoki idényt a labdarúgó OTP Bank Ligában, melyben a három éllovasnak nemcsak egymásra, hanem a negyedik Ferencvárosra is figyelnie kell.

Kleinheisler László (Fotó: YouTube)

Kleinheisler László a Ferencvárosban játszik tavasszal

A tavaszi idényre kölcsönjátékosként a hazai bajnokságban címvédő, jelenleg a negyedik helyen álló Ferencváros labdarúgócsapatához kerül a válogatott középpályás.

A 211. bajnoki örökrangadóval zárul az év

A Ferencváros és az MTK 211. bajnoki örökrangadójával zárul ma, szombaton este a labdarúgó OTP Bank Liga 19., idei utolsó fordulója. A címvédő a negyedik, az MTK pedig a tizedik helyen várja a mérkőzést.

Labdarúgó NB I: A tizenhetedik forduló eredményei

A listavezető Vasas előnye a második helyen álló Videotonnal szemben már csak egy, míg a harmadik Ferencvárossal szemben 2 pont, miután 2-1-es vereséget szenvedett a Honvéd otthonában.

Labdarúgó NB I: A tizenötödik forduló eredményei

Egy ponttal csökkent a listavezető Vasas FC előnye, míg az alsóházban a paksiak sikerükkel elmozdultak a kiesőhelyről a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 15. fordulója után.

Labdarúgó NB I: A tizennegyedik forduló eredményei

A listavezető Vasas 1-1-es döntetlent játszott az őt üldöző Videotonnal, míg a címvédő Ferencváros mindhárom pontot begyűjtötte Diósgyőrben, így csökkentette hátrányát.