2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Címke: mozi

Széles műfajkínálat jellemzi az augusztusi filmpremiereket – VIDEÓ

Húsz film bemutatójára kerül sor ebben a hónapban a magyar mozikban: akció, vígjáték, dráma, thriller, horror, sci-fi, történelmi és animációs filmalkotások is vetítésre kerülnek.

Valerian

Látványosnak ígérkezik Luc Besson csütörtöktől látható új sci-fije – VIDEÓ

A július 20-tól a magyar mozikban is látható „Valerian és az ezer bolygó városa” 2.355 látványeffektus-felvétel készült, hatszázzal több, mint amennyi a „Zsivány Egyes”-ben van.

Mozi

Hetente csak három premierfilm júliusban, de azért lesz mit nézni a mozikban – VIDEÓ

A blockbuster-szezon tovább pörög, de az is találhat kedvére való hollywoodi látványosságot, aki szeretné elkerülni a sokadik képregényfilmet vagy az újabb kretén amerikai vígjátékot.

Művész Mozi

Közönségkedvenc filmekkel búcsúzik ideiglenesen a Művész Mozi

Felújítás miatt nyárra bezár a Művész Mozi, ezért június 28-án, szerdán egész nap az elmúlt évek legkedveltebb filmjeit vetítik az mozi termeiben. A mozi a tervek szerint szeptember 1-jén nyit ki újra.

Ebben a hónapban is érdemes elkülöníteni némi keretet mozira – VIDEÓ

A közönségfilmeken túl tartalmasabb szórakozást ígérő filmpremierekkel is várnak júniusban a mozik, köztük több magyar alkotás is debütál. Íme, a várható bemutatók listája.

Az Alien-sorozat hatodik része hozta a legtöbb bevételt a hétvégén Észak-Amerikában

Ridley Scott „Alien: Covenant” című új sci-fijére 36 millió dollár értékben vásároltak jegyet a nézők három nap alatt az Egyesült Államokban és Kanadában.

Arthur király nem veszélyeztette a Galaxis őrzőinek elsőségét

„A galaxis őrzői vol. 2.” második hete verhetetlen az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján, a héten debütáló két film jegybevétele a közelébe sem ért az Egyesült Államokban és Kanadában.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

A fehér király

Mától játsszák a mozik „A fehér király” című brit filmet – VIDEÓ

Március 9-én, csütörtökön kerül a mozikba az a Dragomán György regénye nyomán, brit független produkcióban készült film, amely egy fiktív diktatúra hétköznapjait ábrázolja a közeli jövőben.

Steven Spielberg

Steven Spielberg ismét két nagyágyúval forgat

A rendező a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben, Meryl Streep és Tom Hanks főszereplésével.