2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: mozi

Ebben a hónapban is érdemes elkülöníteni némi keretet mozira – VIDEÓ

A közönségfilmeken túl tartalmasabb szórakozást ígérő filmpremierekkel is várnak júniusban a mozik, köztük több magyar alkotás is debütál. Íme, a várható bemutatók listája.

Az Alien-sorozat hatodik része hozta a legtöbb bevételt a hétvégén Észak-Amerikában

Ridley Scott „Alien: Covenant” című új sci-fijére 36 millió dollár értékben vásároltak jegyet a nézők három nap alatt az Egyesült Államokban és Kanadában.

Arthur király nem veszélyeztette a Galaxis őrzőinek elsőségét

„A galaxis őrzői vol. 2.” második hete verhetetlen az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján, a héten debütáló két film jegybevétele a közelébe sem ért az Egyesült Államokban és Kanadában.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

A fehér király

Mától játsszák a mozik „A fehér király” című brit filmet – VIDEÓ

Március 9-én, csütörtökön kerül a mozikba az a Dragomán György regénye nyomán, brit független produkcióban készült film, amely egy fiktív diktatúra hétköznapjait ábrázolja a közeli jövőben.

Steven Spielberg

Steven Spielberg ismét két nagyágyúval forgat

A rendező a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben, Meryl Streep és Tom Hanks főszereplésével.

Különterem az eredeti nyelvű, feliratos filmeknek az egyik budapesti moziban

Nézői kéréseknek eleget téve március 2-tól kizárólag feliratos és eredeti nyelvű filmeket lehet látni a Cinema City Allee hatos termében. A filmeket egy előadáson 126 néző láthatja.

A Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkarának tagjai, az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm szereplői (Fotó: MTI - Kallos Bea)

Közös éneklésre várja a Magyar Filmhét látogatóit a „Mindenki” kórusa

A Magyar Filmhét keretében közös éneklésre várja az érdeklődőket az Oscar-díjat nyert „Mindenki” című rövidfilmben szereplő Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusával.

Szólít a szörny (Fotó: Youtube.com)

Március 2-án kerül a magyar mozikba a „Szólít a szörny”

Csütörtöktől játsszák a mozik a „Szólít a szörny” című filmet, amelynek forgatókönyvét Patrick Ness írta saját díjnyertes regénye nyomán.

Már látható a mozikban az új magyar akciókrimi, a „Vakfolt” – VIDEÓ

Néhány napja vetítik a mozik a Slemmer Ádám által rendezett „Vakfolt” című akciókrimit, amely a rendező első nagyjátékfilmje. A rendező elmondta, a szereplők többsége amatőr volt.