2019. február 16., szombat

Címke: mozgás

Bicikli

Sétálni, biciklizni és futni szeretünk leginkább

A gyaloglás, a biciklizés és a futás a leginkább kedvelt mozgásformák a magyarok körében – derül ki az egyik szálloda megbízásából a Forecast Research végezte országos reprezentatív kutatás eredményeiből.

B-Life Strand Egészség- és Sportfesztivál

Országos fesztivál indult az egészségért

Tartalmas és aktív kikapcsolódás vidéki városok fürdőhelyein: Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megteremtője országos egészségfesztivál keretében igyekszik megszerettetni a mozgást és az egészséges életmódot a strandolókkal.

Kerékpárral az EFOTT-ra

Kerékpárral az EFOTT-ra

A fesztiválhoz kapcsolódva a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) szervezésében ma tartották a „Tekerj az EFOTT-ra!” sportesemény megnyitóját, amely után egy, mintegy ötvenfős kerékpáros csoport indult el kerékpárral a rendezvényre.

Egészségfüzet a fiatalok fittségi állapotának javításáért

A magyar fiatalok nagyon gyengén teljesítettek az állóképességet vizsgáló teszteken, és még mindig nagyon sok az elhízott gyerek; ezen változtatnának tanácsadással, a helyes életmód kialakításával.

Nyár végi sportválasztó, avagy melyek a legjobb őszi sportok?

Amikor beköszönt az ősz, sokan érzik úgy: valóban ideje felkötniük a gatyaszárat. Elmúlnak a strandolós hónapok, így még a lubickolás is kiesik. Márpedig mozogni nem ártana!

MEFS-HÖOK kampány: heti háromszor 45 perc mozgás

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája kampányt indít a felsőoktatási hallgatók sportolásáért.

A gumikötél teljesen átmozgat

A gumikötél az egyik legjobb társ a mozgásban, hiszen pici helyen elfér és bárhol lehet használni, akár párban is. Itt a tavasz, most kipróbálhatod a szabadban is.

Egészségesebben élnek a magyar tinédzserek, mint 2010-ben, de…

Többek között kevesebb alkoholt isznak és kevesebbet dohányoznak a magyar tizenévesek, mint hat éve, más országokkal összehasonlítva azonban még mindig kedvezőtlenek a hazai adatok.

Sportolni jó, helyesen sportolni még jobb

Az, hogy mit és hogyan teszel mozgás, sportolás után, legalább olyan fontos és elengedhetetlen, mint a bemelegítés. Kis odafigyelés, és a befektetett munka még többet ér…

Így fuss télen szalagon és a szabadban!

Bár furcsának hat a cím, mégis igaz, hogy a téli futásra más szemmel kell néznünk, akár egy fitneszteremben futópadon, akár a szabadban mozgunk