2017. október 20., péntek - Vendel

Címke: mobil

LG V30

Az LG új készüléke akár az év mobilja is lehet – VIDEÓ

Megkockáztatjuk, hogy a most bemutatott V30-as lesz a dél-koreai cég legszebb okostelefonja, amibe ráadásul végre hardveresen is belepakoltak mindent. Csak egyetlen nagy kérdés nem tisztázott: az ára.

Maze Alpha

Óriási, mit ad a Maze Alpha 50 ezer Ft alatt – VIDEÓ

Ma már kevésbé gyorsan ugrunk egy-egy új mobilra, mert nagyjából telített a hazai okostelefonos piac. A kínai gyártók azért időről időre előrukkolnak valami képtelenül alacsony áron kínált készülékkel, amire érdemes felfigyelni.

Hibajegyzék: ezek az okostelefonok okozták a legtöbb bosszúságot 2016 végén

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Legyen a mobil olcsó, kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós? Van, több is…

Némi kompromisszumért cserébe messze a kategória átlagára alatt kínálja óriásakkus, kétkamerás okostelefonjait az Oukitel. A kínaiak új gyártói szerencsére örökösen aláígérgetnek egymásnak.

Az új kínai mobil mindent tud, amit a nagyok, csak épp fele annyiért

Lényegét tekintve a LeEco Le Pro3 mindenre képes, amire egy csúcskészülék, csak épp 150 dollárral olcsóbb. Elnevezése alapján akár francia is lehetne, de nem az.

Átverés: nem érdemes kifúrni az iPhone 7-est, nincs rejtett jack aljzat – VIDEÓ

Közel 13 millióan látták, negyvenezren hozzászóltak és sokan el is hitték, hogyan kell kitolni az Apple-lel és szabaddá tenni az utat a régi fejhallgató csatlakozójának.

Ingyenes app készült a városi bringásoknak

Könnyebben manőverezhetünk Budapesten és környékén: a McDonald’s feltérképezte a főváros kerékpáros útvonalait, és egyetlen alkalmazásba sűrítette, amire egy biciklisnek szüksége lehet.

Két SIM-es, ujjlenyomat-olvasós mobil 23 ezerért – VIDEÓ

Nem, nem elírás: akit nem érdekel a márkajelzés, de áron alul akar jól működő készüléket kapni, annak itt a Doogee X5 Max Pro-ja. Még itthon sem drága.

Diktálj a telódnak, leírja neked az ingyenes app!

Eddig nem hogy magyarul tudó szoftver nem volt, még az angol nyelvűt sem lehetett megvásárolni itthon. A Speechnotes viszont számtalan nyelven – többek között magyarul is – beszél, illetve ír.

Az LG kihozta új zászlóshajóját, a V20-at – VIDEÓ

San Franciscóban debütált az LG üdvöskéje, a V10 utódja. Úgy tűnik, a koreai óriás kicsit finomítva megtartja a szintén idei G5-ös több kedvező vonását, de néhányat nem visz tovább.

Tízmagos, dual SIM-es mobilt ad a Xiaomi 65 ezerért

Debütált Kína legnagyobb okostelefon-szállítójának új csúcskészüléke. A Redmi Note 4 bármilyen összehasonlításban megállná a helyét, de ezen az áron őrülten jó boltnak tűnik.

Te tudnád mit kéne tenni? Nem? Egy applikáció segíthet

Akárhogy is nézzük, az okostelefonok mára már mindennapjaink részévé váltak. Sokan persze ördögtől valónak tartják őket, de sokszor segíthetnek a különböző alkalmazások.