2018. május 24., csütörtök - Eszter, Eliza

Címke: mobil

Samsung A 2018

Samsung A 2018: olyan, mint a nagyok, csak éppen kifizethető

A koreai óriás bemutatta a Galaxy A família január elején érkező, legújabb tagját. A készülék a koreai gyártó drága készülékeit hozza, szükségképpen kompromisszumokkal, de baráti áron: belepakolt sok vonzó tulajdonságot, ami a luxuskategóriát jellemzi, s kivett belőle néhányat, hogy megfizethető legyen.

Okostelefon

Négy módszer, amelyekkel kitakaríthatod androidos okostelefonod memóriáját

Bár az új Android mobiloknak egyre jobb a memóriakezelése, s az egymás mellett futó folyamatokat célszerű is nyitva hagyni, időnként indokolt egy gyors takarítás elvégzése.

LG V30

Az LG új készüléke akár az év mobilja is lehet – VIDEÓ

Megkockáztatjuk, hogy a most bemutatott V30-as lesz a dél-koreai cég legszebb okostelefonja, amibe ráadásul végre hardveresen is belepakoltak mindent. Csak egyetlen nagy kérdés nem tisztázott: az ára.

Maze Alpha

Óriási, mit ad a Maze Alpha 50 ezer Ft alatt – VIDEÓ

Ma már kevésbé gyorsan ugrunk egy-egy új mobilra, mert nagyjából telített a hazai okostelefonos piac. A kínai gyártók azért időről időre előrukkolnak valami képtelenül alacsony áron kínált készülékkel, amire érdemes felfigyelni.

Hibajegyzék: ezek az okostelefonok okozták a legtöbb bosszúságot 2016 végén

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Legyen a mobil olcsó, kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós? Van, több is…

Némi kompromisszumért cserébe messze a kategória átlagára alatt kínálja óriásakkus, kétkamerás okostelefonjait az Oukitel. A kínaiak új gyártói szerencsére örökösen aláígérgetnek egymásnak.

Az új kínai mobil mindent tud, amit a nagyok, csak épp fele annyiért

Lényegét tekintve a LeEco Le Pro3 mindenre képes, amire egy csúcskészülék, csak épp 150 dollárral olcsóbb. Elnevezése alapján akár francia is lehetne, de nem az.

Átverés: nem érdemes kifúrni az iPhone 7-est, nincs rejtett jack aljzat – VIDEÓ

Közel 13 millióan látták, negyvenezren hozzászóltak és sokan el is hitték, hogyan kell kitolni az Apple-lel és szabaddá tenni az utat a régi fejhallgató csatlakozójának.

Ingyenes app készült a városi bringásoknak

Könnyebben manőverezhetünk Budapesten és környékén: a McDonald’s feltérképezte a főváros kerékpáros útvonalait, és egyetlen alkalmazásba sűrítette, amire egy biciklisnek szüksége lehet.

Két SIM-es, ujjlenyomat-olvasós mobil 23 ezerért – VIDEÓ

Nem, nem elírás: akit nem érdekel a márkajelzés, de áron alul akar jól működő készüléket kapni, annak itt a Doogee X5 Max Pro-ja. Még itthon sem drága.

Diktálj a telódnak, leírja neked az ingyenes app!

Eddig nem hogy magyarul tudó szoftver nem volt, még az angol nyelvűt sem lehetett megvásárolni itthon. A Speechnotes viszont számtalan nyelven – többek között magyarul is – beszél, illetve ír.

Az LG kihozta új zászlóshajóját, a V20-at – VIDEÓ

San Franciscóban debütált az LG üdvöskéje, a V10 utódja. Úgy tűnik, a koreai óriás kicsit finomítva megtartja a szintén idei G5-ös több kedvező vonását, de néhányat nem visz tovább.