2017. július 28., péntek - Szabolcs

Címke: Magyarország

Vizes VB - Vízilabda

Az aranyéremért játszhat a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik Horvátországgal.

Szent István-bazilika, Budapest (Fotó: IfiPress)

Lengyel-magyar ifjúsági találkozó Budapesten

2017. június 30-án, pénteken lengyel-magyar ifjúsági találkozót és kegyképkoronázást tartanak a budapesti Szent István-bazilikában és az előtte lévő téren.

Megvan a „Vitázik a világ ifjúsága” idei magyar győztese

Budai Franciska, a fővárosi Osztrák Iskola tanulója lett idén a „Vitázik a világ ifjúsága” („Jugend debattiert international”) német nyelvű vitavetélkedő magyarországi döntőjének győztese.

Háromgólos vereség Lisszabonban: minimális a kijutási esély a 2018-as VB-re

A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott az Európa-bajnok Portugália vendégeként világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar válogatott játékosai edzenek a lisszaboni Fény Stadionban 2017. március 24-én (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

A szövetségi kapitány szerint nincs vesztenivalónk – VIDEÓ

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőmérkőzésen találkozik ma este Portugáliával Lisszabonban, a Benfica stadionjában. A mérkőzés mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír.

Március 15.

Ünnepeink közül március 15. áll legközelebb a szívünkhöz

Az átlagos magyar fiatal bár némiképp alul tájékozott, mégis fontos számára a történelem. Háromnegyedük érdeklődik a történelem iránt – derül ki a Nemzeti Örökség Intézet korábbi felméréséből.

Novák Katalin: a kormány kiemelten támogatja a magyar fiatalokat

A kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Robbie Williams, a Depeche Mode és Bruno Mars is jön 2017-ben

Fentiek mellett többek között a Green Day, Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu, Chris Norman és Ian Anderson is fellép 2017-ben Magyarországon.

A magyar tizenévesek többsége évi több ezer forint zsebpénzzel gazdálkodik

Mindezt egy kutatás eredményeire hivatkozva ismertette a K&H Bank, a pénzügyi ismeretek minél korábbi megszerzésére felhívva a figyelmet.

Hétgólos győzelmével középdöntős a magyar válogatott

A magyar válogatott továbbjutott a középdöntőbe a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon, miután az első szakasz pénteki zárófordulójában 21-14-re legyőzte a montenegrói csapatot.