2017. május 28., vasárnap - Emil, Csanád

Címke: Magyarország

Háromgólos vereség Lisszabonban: minimális a kijutási esély a 2018-as VB-re

A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott az Európa-bajnok Portugália vendégeként világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar válogatott játékosai edzenek a lisszaboni Fény Stadionban 2017. március 24-én (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

A szövetségi kapitány szerint nincs vesztenivalónk – VIDEÓ

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőmérkőzésen találkozik ma este Portugáliával Lisszabonban, a Benfica stadionjában. A mérkőzés mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír.

Március 15.

Ünnepeink közül március 15. áll legközelebb a szívünkhöz

Az átlagos magyar fiatal bár némiképp alul tájékozott, mégis fontos számára a történelem. Háromnegyedük érdeklődik a történelem iránt – derül ki a Nemzeti Örökség Intézet korábbi felméréséből.

Novák Katalin: a kormány kiemelten támogatja a magyar fiatalokat

A kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Robbie Williams, a Depeche Mode és Bruno Mars is jön 2017-ben

Fentiek mellett többek között a Green Day, Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu, Chris Norman és Ian Anderson is fellép 2017-ben Magyarországon.

A magyar tizenévesek többsége évi több ezer forint zsebpénzzel gazdálkodik

Mindezt egy kutatás eredményeire hivatkozva ismertette a K&H Bank, a pénzügyi ismeretek minél korábbi megszerzésére felhívva a figyelmet.

Hétgólos győzelmével középdöntős a magyar válogatott

A magyar válogatott továbbjutott a középdöntőbe a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon, miután az első szakasz pénteki zárófordulójában 21-14-re legyőzte a montenegrói csapatot.

Ismét megrendezik a Pénz7 programot Magyarországon

Harmadszor rendezik meg a Pénz7 programsorozatot jövő márciusban, a pénzügyi tudatossághoz és gazdálkodáshoz kapcsolódó témahetet. Az iskolák már regisztrálhatnak.

A Magyar Nyelv Napja: számos rendezvény országszerte

Többek között anyanyelvi kalandtúra, ünnepi gála, irodalmi estek, előadások, gyermekprogramok és koncertek várják az érdeklődőket.

1956. november 4.: a pokol napja köszöntött Magyarországra

1956-ban ezen a napon indult meg a Forgószél hadművelet, azaz a szovjet hadsereg Magyarország elleni inváziója, amelynek célja a forradalom leverése és Nagy Imre kormányának megdöntése volt.