2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: London

Shell Eco-marathon Europe (Fotó: MTI - Krizsán Csaba)

Győri negyedik hely a Shell Eco-marathon Europe versenyen

Negyedik helyezést szereztek kategóriájukban a győriek a május 25-28. között Londonban megrendezett Shell Eco-marathon Europe versenyen, amelyen idén három magyar csapat vett részt.

Shell Eco-marathon Europe (Fotó: MTI - Ujvári Sándor)

Gőzerővel készülnek a magyar fiatalok a Shell Eco-marathon Europe versenyre

Magyarországról a kecskeméti Kandó Kálmán középiskola, az Óbudai Egyetem, a Debreceni Egyetem és a győri Széchenyi István Egyetem csapata indul a versenyen.

Négy magyar csapat a Shell Eco-marathon Europe versenyen

A világ huszonhét országának 192 diákcsapata regisztrált az üzemanyag-hatékonysági viadalon, amelyen azok győznek, akik a legnagyobb távolságot tudják megtenni egy liter üzemanyaggal.

#SaatchiSelfie fotópályázat: egy jól sikerült képpel most részese lehetsz a „szelfi-történelemnek”

A nagyszabású fotópályázatára március 19-ig várják a nevezéseket a világ minden részéről.

Diana hercegnő (Fotó: Printerest/Diana Style Icon)

Szobrot állíttat édesanyjának Vilmos és Harry herceg

Szombat este jelentették be, hogy Diana hercegnő halálának idei, huszadik évfordulója alkalmából készülő szobor a palota parkjának nyilvánosan látogatható részén áll majd.

Big Ben, London

Bezárt, jövőre pedig el is hallgat Londonban a Big Ben

Bezárta kapuit a turisták előtt, januárban pedig hónapokra el is hallgat a Big Ben, a londoni parlament világhírű toronyórája, amelynek nagyjavítását már nem lehet halogatni.

A Harry Potter-darab kapta a legjobb színmű díját Londonban

A „Harry Potter és az elátkozott gyermek” című kétrészes színmű kapta vasárnap a legjobb darab díját a londoni Evening Standard színházi díjkiosztó gáláján.

Megjelent a legújabb Harry Potter-könyv

Az előrendeléseket tekintve minden eddigi rekordot megdöntött Nagy-Britanniában a legújabb Harry Potter-történet, amelyet néhány hete színdarabként ismerhettek meg a rajongók.

David Cameron megy, a közalkalmazotti macska marad

A brit uniós kilépésről szóló népszavazás miatt David Cameron miniszterelnök távozásra kényszerült, s már összepakolták dolgait, hogy átadhassa hivatalát. Larry azonban marad.

Dobogósok lettek a győriek a Shell Eco-marathon Europe versenyen

Az idei hat magyar csapat közül a versenyen kilencedik alkalommal indult, a győri Széchenyi István Egyetem diákjaiból álló SZEnergy harmadik helyezést ért el.