2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Címke: kreatív

ESTÖRI Középdöntő 2018, Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium (Fotó: ESTÖRI)

Tizennégy csapat az ESTÖRI – Kreatív történelmi verseny döntőjében

Két napon át, február 20-án és 21-én rendezték meg a második ESTÖRI-Kreatív Történelmi Verseny középdöntőjét Budapesten, ahol harminc háromfős középiskolai, kilencedikes és tizedik osztályos csapat mérhette össze tudását a második fordulóban.

ESTÖRI

Harminc csapat a második ESTÖRI középdöntőjében

Február 20-án és 21-én rendezik meg a második ESTÖRI Kreatív Történelmi Verseny középdöntőjét Budapesten. Harminc középiskolai, kilencedikes és tizedik osztályos csapat mérheti össze tudását a második fordulóban a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjának dísztermében.

Húsvéti tojás (Fotó: napidoktor.hu)

Díszítési technikák húsvéti tojások készítéséhez

Minden háznál más a szokás, persze azért megvannak a jellegzetes festési technikák, amelyekkel gyönyörű alkotásokat varázsolhatunk a tojásokból. Íme, egy kis segítség.

Filléres meglepetés ötletbörze Húsvétra (Fotó: Napidoktor.hu)

Filléres meglepetés- és díszítés-ötletbörze Húsvétra

Bár a húsvét elsősorban nem az ajándékozásról szól, de egy-két filléres, kedves meglepetés ilyenkor is elkél vidám csomagolásban, nem beszélve a mutatós, színes dekorációról.

Hétfőn este jön a Mikulás: dekorációs ötlet a nagy szakállú fogadására

Ha van kisebb testvéred, ő már biztosan izgatottan és vidáman várja a december 5. eljövetelét, hogy a Mikulás ismét meglátogassa. Íme, egy dekorációs ötlet, amelynek elkészítésébe akár őt is bevonhatod.

Karácsonyi készülődés, saját kezűleg

Az adventi időszak mindannyiunk számára jelzi, hogy nemsokára itt a Karácsony. Most azoknak kívánunk néhány ötletet adni akik saját kezűleg is szeretnének készíteni a fára és otthonukba díszeket.

Egyedi tolltartót szeretnél? Varrj magadnak!

Ha már unod a tucattermékeket, ha szeretnél magadnak valami egyedi sulis cuccot, akkor néhány egyáltalán nem bonyolult művelettel hamar készíthetsz magadnak például tolltartót.

Ötletek a húsvéti tojásfestéshez, amikre talán nem is gondoltál volna

A tojásfestés remek időtöltés, különösen kisebb testvérrel, azonban mindig vannak olyanok, akik a hagyományok mellett szeretnének valami újdonsággal is előrukkolni.

Készíts tárolózsákot régi farmerből!

Rövid idő alatt rengeteg apróság fel tud gyűlni otthon, amelyek tárolásához nem győzzük beszerezni a különböző dobozokat. Most mutatunk egy ötletes megoldást…