2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: koncert

Tankcsapda

Tankcsapda: klubkoncert hangulat lesz az Arénában

A népszerű debreceni rocktrió első önálló koncertjét adja április 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, és az este egyik legérdekesebb eleme lesz, hogy a színpadot az Aréna közepére helyezik.

Chuck Berry-emlékkoncert a Gödör Klubban

Koncertet rendeznek a közelmúltban elhunyt Chuck Berry emlékére április 6-án, csütörtökön a fővárosi Gödör Klubban. Az esemény egyben az idén 15 éves klub jubileumi programsorozatának nyitóállomása.

Metallica-koncert a Budapest Sportarénában 2018 áprilisában

2018. április 5-én Metallica-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A legendás amerikai heavy metál zenekar nyolc év után tér vissza Magyarországra, ahol hatodszor lép fel története során.

Európa Kiadó - ...Valahol lenni...

Tavaszi turnén a megújult Európa Kiadó

A kultikus zenekar a hétvégén kezdi tavaszi turnéját. A hétállomásos koncertsorozatot szombaton Miskolcon, új felállással indítja Menyhárt Jenő csapata.

Bánkitó Fesztivál

Hazai és külföldi fellépők a Bánkitó Fesztiválon

A magyar fellépők mellett külföldi formációkkal a Bánkitó Fesztivál programja, amelyet idén július 12. és 15. között rendeznek meg – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Foo Fighters

A Foo Fighters húsz év után júniusban visszatér Budapestre

Két évtized után visszatér a magyar fővárosba a Foo Fighters. A Dave Grohl által vezetett világhírű amerikai rockcsapat június 26-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Májusban ismét Dream Theater-koncert Budapesten

Az amerikai Dream Theater idei európai turnéja keretében május 10-én a fővárosi BOK Csarnokban lép fel és teljes egészében eljátssza 25 évvel ezelőtt megjelent (második) albumát.

Andrea Bocelli (Fotó: YouTube)

Andrea Bocelli koncertet ad novemberben Budapesten

Az olasz tenor november 25-én, szombaton a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a koncerten népszerű operarészletek és ismert popalbumainak dalai szerepelnek.

Robbie Williams, a Depeche Mode és Bruno Mars is jön 2017-ben

Fentiek mellett többek között a Green Day, Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu, Chris Norman és Ian Anderson is fellép 2017-ben Magyarországon.

Koncert

Zenei programkínálat Karácsonytól 2017 első napjaiig a fővárosban

Mások mellett Gloria Gaynor, Demjén Ferenc, a Brains, a 30Y, a Punnany Massif, a Bëlga, az Edda Művek, Fenyő Miklós és a WellHello is koncertet ad mostanában Budapesten.