2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: koncert

A Depeche Mode februárban visszatér Budapestre

A májusban a Groupama Arénában nagy sikerű, telt házas koncertet adott brit együttes 2018. február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a „Global Spirit” című világ körüli turné keretében.

Fishing on Orfű 2017

10. születésnapját ünnepli a Fishing on Orfű

A kerek évfordulók jegyében zajlik az idei Fishing on Orfű: 10 éves maga a fesztivál, 30 éve, 1987-ben alakult Kispál és a Borz, és 1967. június 20-án, vagyis 50 éve született Lovasi András.

VOLT Fesztivál

Idén is lesz… mármint VOLT

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján, ahol megnyílt a Volt Art Group képzőművészeti kiállítása.

Ariana Grande visszatér Manchesterbe, percek alatt elfogytak a jegyek

Nem egészen fél óra alatt elfogytak a jegyek Ariana Grande vasárnapi manchesteri koncertjére. A koncertet a BBC televízió és a BBC rádió is közvetíti, és világszerte fogható online közvetítés is lesz.

Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting – VIDEÓ

A brit világsztár október 13-án lép fel háromfős zenekarral és vendégművészekkel a Papp László Budapest Sportarénában tavaly ősszel megjelent albuma, a „57th & 9th” európai turnéja keretében.

Ben Williams amerikai dzsessz-sztár koncertje a MOMkultban

A fiatal amerikai dzsesszgeneráció egyik legtehetségesebb basszusgitárosa, Ben Williams ad koncertet saját együttese élén június 9-én a budai MOM Kulturális Központban (MOMKult).

Terjednek a fénymentes zenés szórakozóhelyek és koncertek

Nyugat-Európában és várhatóan New Yorkban is több sötét klub nyílik majd a jövőben. A cél a fölösleges ingerek kizárása, hogy a közönség minden érzékével a zenére koncentrálhasson.

Visszatérnek a rocklegendák az egykori Ifiparkba (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Rocklegendák több mint 30 év után az egykori Ifiparkban

Visszatérnek a rocklegendák az egykori Ifiparkba: a Várkert Bazár színpadán június 15-től augusztus 26-ig a Piramis évek, a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago ad koncertet.

A Chris Potter Quartet a Budapest Jazz Clubban

A nemzetközi dzsesszélet meghatározó amerikai szaxofonosa, Chris Potter ad koncertet kvartettjével május 18-án, csütörtökön a Budapest Jazz Clubban.

A Gorillaz nyár után ősszel is fellép Budapesten

A Damon Albarn zeneszerző és Jamie Hewlett képregényrajzoló által kitalált virtuális csapat a júniusi Electronic Beats fesztivál után november 13-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.