2017. november 19., vasárnap - Erzsébet

Címke: kiállítás

17. ARC plakátkiállítás (Fotó: Pető Zsófia)

Plakátmagányban ázó éjjelek

Szeptember 24-ig tekinthető meg ingyenesen a 17. ARC közérzeti kiállítás Budapesten, az Ötvenhatosok terén. A kiállítás idei témája: „Vigyázat, civilek!”.

Dargay Attila alkotásaiból látható kiállítás Budapesten (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Dargay Attila alkotásaiból látható kiállítás Budapesten

Idén negyven esztendős minden idők legnézettebb magyar rajzfilmje, a Dargay Attila által rendezett „Lúdas Matyi”. Ez alkalomból látható kiállítás a Pannónia Stúdióban.

A golyóstoll feltalálójáról nyílt emlékkiállítás Hévízen

Találmányok tervei és az első megvalósult példányok, továbbá személyes dokumentumok is láthatók Hévízen azon a kiállításon, amely Bíró László Józsefnek, a golyóstoll feltalálójának állít emléket.

Lábbeli-kiállítás a Néprajzi Múzeumban (Fotó: MTI - Bruzák Noémi)

Lábbeli-kiállítás nyílik a Néprajzi Múzeumban

A lábbelik kulturális sokszínűségét tekinti át hat kontinens és több mint ezer év cipőin, szandáljain, saruin, getáin és mokaszinjain át a Néprajzi Múzeum március 5-én, vasárnap nyíló, „Bocskor, csizma, paduka” című kiállítása.

ATK, Békéscsaba (Fotó: IfiPress)

Pincében és padláson: különleges kiállítás nyílik Békéscsabán

A november 30-án, az Andrássy Úti Társaskör pincéjében megnyílt „Hétköznapi emlékezet” című kiállítás folytatása az épület padlásterében látható.

Éjszakai nyomozásra várja látogatóit a Mezőgazdasági Múzeum

Új interaktív kiállítás és játék nyílt szombaton a Mezőgazdasági Múzeumban, ahol felfedezheted az élőlények rejtett éjszakai életét.

Gutenbergtől Zuckerbergig: könyvritkaságok Budapesten

Első alkalommal rendezik meg Budapesten a Könyvritkaságok nemzetközi kiállítását és vásárát szeptember 24-25-én. A kétnapos rendezvény ingyenesen látogatható.

Kétezer éves gladiátorsisakokat is bemutatnak Szegeden

Az ókori Pompejiből származó két gladiátorsisakot is bemutatnak a szegedi Móra Ferenc Múzeumban június végén nyíló kiállításon, a műtárgyakat ma csomagolták ki.

Kicsomagolták az IMM kerékpáros tárlatának műtárgyait

A kerékpározás, a városi közeg és a design kapcsolatát vizsgálja az Iparművészeti Múzeum (IMM) „Bringológia” című, június 17-től látogatható kiállítása.

Blaskó János és fia kiállítása a Várnegyed Galériában

„Visszatekintés” címmel nyílt kiállítás idősebb Blaskó János (1919-1988) festőművész és fia, Blaskó János szobrászművész munkáiból a budapesti Várnegyed Galériában.

Manchester: közel negyedmillióan látták a Puskás-kiállítást

A nagy sikerre való tekintettel március közepéig meghosszabbították a Manchester-i Nemzeti Futballmúzeumban a Puskás Ferenc tiszteletére létrehozott kiállítást

Helyi képzőművészek kiállítása Szegeden

„Privát axiómák” címmel Popovics Lőrinc, Darázs József és Sejben Lajos alkotásaiból nyílik kiállítás a Reök-palotában