2017. május 28., vasárnap - Emil, Csanád

Címke: kerékpár

Száz induló a 43. Gemenc Nagydíj kerékpárversenyen

Tizenhat csapat száz versenyzője áll rajthoz a 43. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi kerékpárversenyen, amelyet május 25-től 27-ig rendeznek meg Szekszárdon.

V4 Kerékpárverseny 2017 (Fotó: Vanik Zoltán)

Lengyel sikert hozott a V4 Kerékpárverseny pannonhalmi befutója

A 173,7 kilométeres táv utolsó méterein ketten harcoltak a győzelemért, amit végül a lengyel Kamil Zieliński szerzett meg. A legjobb magyar kerekes Filutás Viktor lett, aki a 28. helyen ért célba.

V4 Kerékpárverseny 2017

Április 22-én rajtol a V4 Kerékpárverseny, az év egyik kiemelt kerékpáros sporteseménye

27 csapat mintegy 160 versenyzője áll rajthoz a WestEnd City Centernél a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszán, amely idén a sorozat nyitóversenye.

A Zsota Kerékpártúra Egyesület szezonnyitója (Fotó: egyesület)

A Zselici keréktúrával nyitotta a szezont a Zsota Kerékpártúra Egyesület

Több mint száz kerékpáros vett részt a Zsota Kerékpártúra Egyesület idei szezonnyitó túráján, amelynek úti célja ebben az évben is a hajmási Zselicvölgy volt.

V4-WestEndTekerem

V4-WestEnd Tekerem – Egész napos program a WestEnd City Centernél

Április 22-én, a V4 Kerékpárverseny magyar futamának napján számos programmal vár mindenkit délelőttől egészen estig a V4-WestEnd Tekerem Budapesten, a WestEnd City Centernél.

5. V4 Kerékpárverseny

Bodrogi László és Nico Mattan lesznek az 5. V4 Kerékpárverseny magyar futamának díszvendégei

Budapesten, a WestEnd City Centernél és Pannonhalmán is találkozhatsz a két kerékpáros legendával 2017. április 22-én, szombaton.

V4 Kerékpárverseny

Minden eddiginél nagyobb mezőny rajtolhat az 5. V4 Kerékpárverseny magyar szakaszán

Az előzetes nevezések alapján 12 nemzet mintegy 160 kerekese áll majd rajthoz április 22-én, hogy teljesítse az idei magyarországi szakasz 176,3 kilométeres távját.

V4 Kerékpárverseny 2017

2017-ben is megrendezésre kerül Magyarország egyetlen UCI 1.2 ME országúti kerékpárversenye – VIDEÓ

Április 22-én, déli 12 órakor Budapesten, a magyar futammal rajtol a V4 Kerékpárverseny mezőnye, amely idén Lengyelországban fejeződik be.

Címvédések a cyclocross országos bajnokságon

Benkó Barbara és Búr Zsolt is megvédte bajnoki elsőségét a budapesti egykori Nagyvásártelep környékén rendezett cyclocross (terepkerékpár) országos bajnokságon.

AsiaCenter BÚÉK Kupa – Kezdd az évet két keréken!

Az év első kerékpáros versenye rögtön az új esztendő első napján vár mindenkit, ahol a mozgás, a sport és a jókedv mellett egy nemes cél is főszerepet játszik majd.