2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Címke: karrier

Jön a hetedik Lányok Napja! A jövő rád vár, te mire vársz?

2018. április 26-án, csütörtökön ismét Lányok Napja, immár hetedik alkalommal Magyarországon. Egy nap, amikor találkozhatsz szakemberekkel és kipróbálhatod magad és a képességeidet.

Feleslegessé teszi az egyetemeket az online technika? – VIDEÓ

Idén év végére várhatóan már több millió ember munkáját felügyelik majd robot főnökök világszerte, a mai iskolások kétharmada pedig jelenleg még nem létező munkakörökben fog dolgozni a jövőben.

Állásinterjú

Akkor keressünk munkát, amikor a döntéshozók az irodában vannak!

A szezonalitás ma már lényegesen kevésbé érezhető a munkapiacon, mint öt vagy tíz évvel ezelőtt. Azonban tény, hogy az év utolsó három hónapjában megnövekednek az álláshirdetések, és az év eleje is intenzív időszak a munkaerőpiacon.

Elbeszélnek egymás mellett a cégek és a fiatalok?

Elbeszélnek egymás mellett a cégek és a fiatalok?

A munkaadók szerint a cég hírneve és a lelkes hozzáállás, a diákok szerint a versenyképes fizetés és a nyelvtudás a leghangsúlyosabb tényező az ideális munkahely kiválasztásakor.

Magyar karrierfórum a Cambridge-i Egyetemen

Nagy-Britanniában tanuló magyar egyetemistáknak tartottak szakmai tanácsadást és fórumot a magyarországi karrierépítési lehetőségekről a Cambridge-i Egyetemen.

Mennyit ér valójában a diploma?

Valószínűleg ismét körülbelül százezer fiatal jelentkezett hétfő éjfélig a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre a későbbi sikeresebb élet reményében

És eljött ez is: nyugdíjba megy a szupermodell

Cindy Crawford februárban ünnepli 50. születésnapját. Ebből az alkalomból el is köszön a kifutótól és a fotózásoktól…