2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Címke: jelentkezés

Fölszállott a páva

Ismét lehet jelentkezni a „Fölszállott a páva” című tehetségkutatóra

A népzene és a néptánc területén tevékenykedő 16 és 35 év közötti szólisták és együttesek május 10-ig jelentkezhetnek online módon a népszerű tehetségkutató versenyre.

Csaknem 106 ezren jelentkeztek felsőoktatási intézményekbe

Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe, ez a szám megfelel a korábbi évek adatainak – közölte az oktatási államtitkár.

Jön az ötödik Országos Team Slam Poetry Bajnokság

Április 9. éjfélig lehet jelentkezni az Országos Team Slam Poetry Bajnokság (TSOB) előválogatójára, amely április 22-én lesz a budapesti Anker’tben. A TSOB május 21-én lesz a Trafóban.

A középfokú felvételi eljárásban 2017. március 16-án és 17-én van lehetőség a jelentkezések módosítására

A tanulóknak egy alkalommal lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk módosítására.

Hallgató

Ez történik a jelentkezési határidő után

Az elektronikus jelentkezési időszak lezárását követően megkezdődik az adatok feldolgozása, kiépül a felvételi eljárás központi nyilvántartása, ám a jelentkezők csak rövid időre dőlhetnek hátra.

Versünnep Fesztivál

Február 15-ig várják a nevezéseket a Versünnep Fesztiválra

Vers- és prózamondás, énekelt vers és versmegzenésítés, valamint képző- vagy filmművészeti alkotás kategóriákban lehet nevezni a meghosszabbított jelentkezési időszakban.

Február 28-ig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul! program felhívásaira

A program során magyarországi iskolák tanulói az állam támogatásával vehetnek részt osztálykiránduláson a szomszédos országok magyarlakta területein.

Január 10-ig lehet jelentkezni a közmédia komolyzenei tehetségkutatójába

A fiatalok születési dátum alapján három korcsoportban adhatják be jelentkezésüket a „Virtuózok” című tehetségkutató műsorba.

Egyetemi hallgató

Mintegy öt és fél ezren jelentkeztek keresztféléves képzésre

A legtöbben állami ösztöndíjas mesterképzéseket jelöltek meg első helyen a 2017 februárjában induló felsőoktatási keresztféléves képzésekre jelentkezők közül.

„Virtuózok”: Három korcsoportban ismét várják a jelentkezéseket

Három korcsoportban – kicsik, tinik és nagyok – jelentkezését várják születési dátum alapján január 10-ig a komolyzenei tehetségkutatóba.