2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: Hollywood

Ewan McGregor játszhatja a felnőtt Róbert Gidát a Disneynél készülő játékfilmben

Legalábbis a színésszel tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról – adta hírül a The Hollywood Reporter.

Életrajzi film készül Madonnáról

„Blonde Ambition” címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban az énekesnőről – értesült a Variety.com. A film Madonna pályafutásának kezdeteibe enged betekintést.

Schwarzenegger nem játszik „A feláldozhatók” folytatásában Stallone nélkül

Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy Sylvester Stallone nélkül nem játszik A feláldozhatók következő, negyedik epizódjában – írta a Variety.com.

John Travolta legendás motorcsónak-versenyzőt játszik új filmjében

Don Aronow-t, a legendás amerikai motorcsónak versenyzőt és nőfaló multimilliomost alakítja John Travolta legújabb, „Speed Kills” című filmjében, amelyet május végén kezdenek forgatni.

Állati nagy balhé Hollywoodban: a Disney stúdiót perli egy forgatókönyvíró

Ötletei lemásolásával vádolja a „Zootroplis – Állati nagy balhé” című Oscar-díjas animációs filmet készítő Disney Stúdiót egy hollywoodi forgatókönyvíró.

Robert Downey Jr. játssza az új dr. Dolittle-t

Az állatok nyelvén beszélő állatorvosról szóló, Hugh Lofting 1920-as években játszódó eredeti regényei nyomán készülő következő játékfilm rendező-forgatókönyvírója az Oscar-díjas Stephen Gaghan lesz.

Feltámad Maximus? Tervben a „Gladiátor” második része!

Ridley Scott az Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozatában azt mondta, tudja miként hozhatná vissza az életbe Maximus-t, akit ismét Russel Crowe alakítana elgondolása szerint.

A Warner Bros a „Mátrix” újabb folytatását tervezi

Visszatérhet a filmvászonra a „Mátrix” című nagy sikerű sci-fi, a Hollywood Repoerter értesülése szerint ugyanis a Warner Bros stúdió azt tervezi, a Wachowski-testvérek legendás filmjét újra életre kelti.

Steven Spielberg

Steven Spielberg ismét két nagyágyúval forgat

A rendező a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben, Meryl Streep és Tom Hanks főszereplésével.

Oscar

Jön az Oscar-hétvége: a matematikai modell a „Kaliforniai álom” győzelmét jósolja

A „Kaliforniai álom” című musical győzelmét jósolja a vasárnap esti Los Angeles-i 89. Oscar-díjátadó gálán egy matematikai modell.