2017. október 20., péntek - Vendel

Címke: Hollywood

James Woods

James Woods bejelentette, majd cáfolta visszavonulását

A visszavonulásról szóló hírt a színész ingatlanügynöke hozta nyilvánosságra, melyet a Variety.com filmes portál is megírt, de nem sokkal később a The Washington Postnak maga a színész cáfolta azt.

Avatar

Kezdődik az „Avatar 2” forgatása

A nyolc évvel ezelőtti első rész óriásit robbant mind a közönség, mind a kritikusok körében. 2010-ben három Oscar-díjat zsebelt be, illetve 2.7 milliárd dolláros bevételt szerzett világszerte, utóbbival a legtöbb bevételt hozó film lett.

Linda Hamilton

Sarah Connor 25 év után visszatér a „Terminátor” új részében

Linda Hamilton negyed évszázad után ismét együtt játszik Arnold Schwarzeneggerrel a „Terminátor” hatodik epizódjában, amelynek elkészítésében producerként az eredeti film rendezője, James Cameron is részt vesz.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio játszhatja Leonardo da Vincit egy új játékfilmben

A Paramount nyerte azt a több millió dolláros licitharcot, amelyet a „Leonardo da Vinci” című könyv megfilmesítési jogaiért folytatott a Universal stúdióval.

Túszul ejtették „A Karib-tenger kalózai” új részét

Hollywoodot is megtalálta a globális zsarolóvírus: a Disney vezérigazgatója, Bob Iger szerint hackerek szerezték meg „A Karib-tenger kalózai” franchise ötödik részét és „váltságdíjat” követelnek a filmért.

Ewan McGregor játszhatja a felnőtt Róbert Gidát a Disneynél készülő játékfilmben

Legalábbis a színésszel tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról – adta hírül a The Hollywood Reporter.

Életrajzi film készül Madonnáról

„Blonde Ambition” címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban az énekesnőről – értesült a Variety.com. A film Madonna pályafutásának kezdeteibe enged betekintést.

Schwarzenegger nem játszik „A feláldozhatók” folytatásában Stallone nélkül

Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy Sylvester Stallone nélkül nem játszik A feláldozhatók következő, negyedik epizódjában – írta a Variety.com.

John Travolta legendás motorcsónak-versenyzőt játszik új filmjében

Don Aronow-t, a legendás amerikai motorcsónak versenyzőt és nőfaló multimilliomost alakítja John Travolta legújabb, „Speed Kills” című filmjében, amelyet május végén kezdenek forgatni.

Állati nagy balhé Hollywoodban: a Disney stúdiót perli egy forgatókönyvíró

Ötletei lemásolásával vádolja a „Zootroplis – Állati nagy balhé” című Oscar-díjas animációs filmet készítő Disney Stúdiót egy hollywoodi forgatókönyvíró.

Robert Downey Jr. játssza az új dr. Dolittle-t

Az állatok nyelvén beszélő állatorvosról szóló, Hugh Lofting 1920-as években játszódó eredeti regényei nyomán készülő következő játékfilm rendező-forgatókönyvírója az Oscar-díjas Stephen Gaghan lesz.

Feltámad Maximus? Tervben a „Gladiátor” második része!

Ridley Scott az Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozatában azt mondta, tudja miként hozhatná vissza az életbe Maximus-t, akit ismét Russel Crowe alakítana elgondolása szerint.