2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: határidő

Diákcsere programok: egy év külföld csodákra képes

Még néhány napig adhatják be kérelmüket, illetve pályázatukat azok a középiskolás diákok, akik valamilyen külföldi diákcsere programban kívánnak részt venni.

Hamarosan lejár a 2017 szeptemberében induló felsőoktatási képzések jelentkezési határideje

A határidő, február 15. után öt nap áll a felvételizők rendelkezésére, hogy hitelesítsék a jelentkezésüket.

Versünnep Fesztivál

Február 15-ig várják a nevezéseket a Versünnep Fesztiválra

Vers- és prózamondás, énekelt vers és versmegzenésítés, valamint képző- vagy filmművészeti alkotás kategóriákban lehet nevezni a meghosszabbított jelentkezési időszakban.

Február 28-ig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul! program felhívásaira

A program során magyarországi iskolák tanulói az állam támogatásával vehetnek részt osztálykiránduláson a szomszédos országok magyarlakta területein.

Hallgatók

Elbukhatja a diplomáját, aki nem figyel a határidőre

Több mint 27 ezer olyan egykori hallgatót tart számon az Oktatási Hivatal, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat, de még nem abszolváltak vagy elhalasztották az államvizsgát.

Éjfélig tart a felsőoktatási keresztféléves ügyintézés

Ma, 2017. január 10. éjfélig ellenőrizhetők és módosíthatók az adatok, változtatható a jelentkezési sorrend, valamint pótolhatók a dokumentumok a keresztféléves eljárásban.

Január 20-ig lehet jelentkezni keresztféléves szakképzésekre

Az elérhető szakképesítésekről a területileg illetékes szakképzési centrumokban és a nive.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Hiszek Benned Sport Program: január közepéig lehet pályázni

Január 16-ig lehet pályázni a sportkormányzat utánpótlást támogató Hiszek Benned Sport Program első körének 150 milliós keretére – jelentette be SOSZ ügyvezető igazgatója.

Még nyolc napig lehet diákhitelt igényelni az idén

December 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén ahhoz, hogy január 15-én megkapják a hallgatók a kért összeget – hívta fel a figyelmet az MFB-csoporthoz tartozó Diákhitel Központ közleményében.

Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételi vizsgákra

Azoknak az általános iskolai tanulóknak, akik központi írásbeli vizsgát szeretnének tenni, 2016. december 9-ig kell jelentkezniük abba a középiskolába, ahol a vizsgát le kívánják tenni.