2019. április 26., péntek

Címke: Győr

Furulya

Furulyafesztivált rendeznek Győrben

Tizennégy iskola és egy óvoda együttesei részvételével rendezik ma a 25. Furulyafesztivált Győrben – tájékoztatta az esemény művészeti vezetője az MTI-t.

Formula Student Hungary (Fotó: YouTube.com)

Formula Student Hungary verseny Győrben

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a konstrukciós versenyt, amelyen mérnökhallgatók versenyeznek saját maguk által épített járműveikkel. A csapatok ezúttal a győri Széchenyi István Egyetem területén kialakított pályán versenyeznek.

EYOF 2017

Az EYOF-on sikeresen szerepelt magyar sportolókat köszöntötték

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Fábián László megbízott főtitkár szerint is fantasztikus eredményeket értek el a magyar fiatalok a Győrben szombaton véget ért 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).

EYOF 2017 - Horváth Karolina

A zárónapon hét, összesen pedig 41 magyar érem az EYOF-on

Hét érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel, ezzel az éremtáblázaton a harmadik hellyel zárták a játékokat.

Pénteken újabb nyolc, összesen pedig eddig 34 magyar érem az EYOF-on

Nyolc érmet nyertek a fiatal magyar versenyzők Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) júéius 28-i, pénteki versenynapján.

EYOF 2017 - Molnár Janka

Két magyar ezüst és két bronz az EYOF csütörtöki versenynapján

Négy érmet, két ezüstöt és két bronzot nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 27-i, csütörtöki versenynapján.

Tizenhárom magyar érem, közte négy arany az EYOF szerdai versenynapján

Tizenhárom érmet, közte négy aranyat nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 26-i, szerdai versenynapján.

Hét magyar érem, közte egy arany az EYOF keddi versenynapján

Hét érmet, közte egy aranyat szereztek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 25-i, keddi versenynapján. A magyar csapat jelenleg második az éremtáblázaton.

Két magyar arany- és egy bronzérem az EYOF nyitónapján

Három érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a Győrben zajló 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői nyitónapján, a kézilabdás lányok pedig leiskolázták a holland csapatot.

EYOF 2017 - Megnyitó

Látványos nyitóünnepséggel megkezdődött Győrben a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál – GALÉRIA

Borkai Zsolt: csodálatos ez a pillanat, amit most együtt élhetünk át. Az EYOF-nak köszönhetően erre az időszakra mindannyian egy nagy családdá válunk.

EYOF 2017

Ma este a nyitóünnepséggel megkezdődik Győrben az első magyarországi olimpiai rendezvény, az EYOF

A jövő vasárnapig tartó EYOF a 14 és 18 év közötti fiatalok versenye, amelyen tíz sportágban 130 versenyszámot rendeznek. A győri eseményre ötven országból 2.500 sportolót és 1.100 kísérőt várnak.

Letette az esküt az EYOF-on szereplő magyar csapat

A fogadalomtétel szövegét Pál Tamara kézilabdázó és Zombori Gábor úszó mondta elő a Budapest Kongresszusi Központban rendezett ünnepségen, a 152 sportoló pedig Kulcsár Krisztiánnal és Fábián László csapatvezetővel mondta el az esküt.