2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Címke: gyász

Egy újabb fiatal életébe került a szelfizés

Egy kilencemeletes panelház tetején akart fényképet készíteni egy 15 éves nagyszebeni lány, de lezuhant és azonnal életét vesztette. A tömbház lakói szerint nem ez volt az első eset, hogy idegen fiatalok mentek fel a tetőre fotózni.

Gyász

Gyászol az ország

A kormány szombati döntésének megfelelően, nemzeti gyásznapot tart ma az ország a péntek éjjel Verona közelében történt buszbaleset áldozatainak emlékére.

Kékes Zoltán (Fotó: YouTube)

Elhunyt Kékes Zoltán, a Hungária és a Dolly Roll gitárosa – VIDEÓ

67 éves korában elhunyt Kékes Zoltán, eMeRTon-díjas zenész, a Hungária együttes egykori gitárosa, a Dolly Roll vezetője, menedzsere és társszerzője.

Loalwa Braz Vieira

Elhunyt Loalwa Braz Vieira, brazil énekesnő, a „Lambada” előadója – VIDEÓ

Hatvanhárom évesen bűncselekmény áldozata lett a Kaoma együttes énekesnője, aki meg akarta akadályozni, hogy kirabolják.

Klapka György (Fotó: YouTube)

Elhunyt Klapka György üzletember

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Klapka György – közölték az üzletember Facebook-oldalán csütörtökön. A halálesetről január 4-én este a Blikk számolt be először.

Elhunyt id. Jászai László színművész

Életének 82. évében péntek hajnalban elhunyt id. Jászai László, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes Művész.

Elhunyt Józsa Imre színművész

Életének 63. évében elhunyt Józsa Imre színművész; a Jászai Mari-díjas művészt hosszú, súlyos betegség után vasárnap érte a halál – tudatta a József Attila Színház az MTI-vel.

Elhunyt Jackie Sewell, a 6-3 legtovább élt játékosa

89 éves korában utolsóként elhunyt Jackie Sewell is az 1953. november 25-én rendezett, legendás Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzés játékosai közül.

Elhunyt Csoóri Sándor költő, író

A kétszeres Kossuth-díjas alkotót hosszan tartó súlyos betegség után, életének 87. évében érte a halál hétfő kora hajnalban – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Elhunyt Gene Wilder amerikai színész

Az Emmy-díjas komikust és színészt 83 éves korában a Connecticut állambeli Stamfordban lévő otthonában, Alzheimer-kór következtében kialakult komplikációkban érte a halál.

Elhunyt Kopasz Sas, indián törzsfőnök

Kilencvenhét éves korában, július 22-én a Cheyenne-folyó menti indián rezervátumban elhunyt David Bald Eagle, azaz Kopasz Sas indián törzsfőnök, aki több mint negyven filmben szerepelt.

Elhunyt dr. Lux Elvira szexuálpszichológus, író

Az elismert szakembert, a Magyar Szexológiai Társaság elnökét, az egykori Ifjúsági Magazin (IM) szakértőjét józsefvárosi otthonában érte a halál szerdán.