2018. október 19., péntek - Nándor

Címke: Google

Biztonságos Internet

Három tipp, amelyek segítségével tiszta (digitális) lappal kezdhetjük az évet

Számítógépünk óriási mennyiségű böngészési adatot tárol, gyakran olyanokat is, amiket igazán nem sejtenénk. Új év, új kezdet: gyors rendcsinálás gyanánt töröljük ki az előzményeket!

Google

Mire kerestek a legtöbbet a magyarok és a világ idén?

Itt az év vége, megkezdődött a különböző összesítések, listák és statisztikák időszaka, emlyek olykor sok hasznos, érdekes, sokszor viszont teljesen fölösleges információkat osztanak meg velünk. A Google listája utóbbiak közé persze semmiképp sem sorolható.

Két barát ütötte össze, majd megváltoztatta az egész Internetet

Naponta milliárdok használják, a neve valójában egy matematikai kifejezés figyelmetlen elírásából származik. Larry Page és Sergey Brin húsz éve jegyeztette be a google.com oldalt.

A Google a világ legértékesebb márkája

Tavalyhoz hasonlóan idén is a Google a világ legértékesebb márkája – derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat Brandz Top 100 felméréséből. A lista első öt helyezettje közül négy technológiai cég.

Okosdzsekit dob piacra a Google és a Levi’s

Okosdzsekit dob piacra a Google és a Levi’s – VIDEÓ

Életrevalóbb – és talán vevőcsalogatóbb – holminak tűnik a csatlakoztatott farmerdzseki, mint a Google varázsrészlegei által eddig bedobott ötletek.

Kellemes offline ajándékot hoz Androidra a Chrome

A keresőóriás frissített netes böngészője, az 55-ös (55.0.2883.84) nem csak a szokásos teljesítmény, memória felhasználási és stabilitási javításokat tartalmazza.

A Google és a Facebook fellép a hamis hírek terjesztése ellen

A két cégóriás ezentúl nem könnyíti meg az álhírterjesztők dolgát, és nem hagyják, hogy hazugságokkal pénzt keressenek a hálózatukban.

100 ezer eurónyi adóssága lett a Google-nél egy spanyol fiúnak

Egy 12 éves José Javier 100 ezer euró (több mint 30 millió forint) értékben rendelt meg figyelmetlenségből reklámfelületet a Google internetes keresőtől.

Nem vártak tovább a Google-re, birkákkal csináltak maguknak Street View-t – VIDEÓ

Várták, várták a Google autóját a Feröer-szigetek lakói, de az nem ment, hogy a Street View szolgáltatáshoz feltérképezze az atlanti-óceáni szigetcsoportot. Így a helyiek megoldották maguk…