2019. február 17., vasárnap

Címke: gasztronómia

Palacsinta

Palacsintafesztivál Derekegyházon

A Csongrád megyei községben a folyamatosan sülő édesség mellett változatos szórakoztató programok várják az érdeklődőket.

Országos Étterem Hét (Fotó: etteremhet.hu)

Mától vasárnapig tavaszi Országos Étterem Hét

Március 13-19-ig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai az Országos Étterem Héten hazánk 120 közép- és felső kategóriás éttermében.

Édes hétvége: Sütemény- és Tortafesztivál Budapesten

A mese a fő témája az idei Sütemény- és Tortafesztiválnak, amelyen hagyományos és újhullámos cukrászatok mutatják be termékeiket a hétvégén a Millenáris parkban.

Százezer látogatót várnak a hétvégén a XX. Csabai Kolbászfesztiválra

A hagyományok és az újdonságok ötvözésére helyezik a hangsúlyt a fesztivál szervezői október 28. és 31. között a békéscsabai Városi Sportcsarnok melletti területen.

Ismét kedvezményes menüket kínál az Országos Étterem Hét

Ínyenc vagy? Megkóstolnád a magyar és a külföldi konyha legkülönlegesebb ételeit? Vagy egyszerűen szeretnél egyszer egy igazán nívós étteremben enni?

A Vezúv lett az idei év fagylaltja

A tűzhányóról elnevezett kreáció lett idén az év fagylaltja, amelyet a szegedi Virág Cukrászdában 85 nevezett fagylalt közül választottak ki.

Csütörtökön nyit a Gourmet Fesztivál

Május 12. és 15. között több mint 120 kiállítóval – köztük az öt budapesti Michelin-csillagos étterem standjaival – várja az érdeklődőket a Millenáris Parkban a gasztrokulturális fesztivál.

Halfesztivál a Millenáris parkban

Több mint százféle halétellel, különleges halfajtákkal, főzőversennyel, koncertekkel várja a látogatókat a IV. Budapesti Halfesztivál február 12. és 14. között