2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: galéria

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt – GALÉRIA

A 20 éves lány egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett.

Így ünnepelték a Föld óráját szerte a világban – GALÉRIA

Az idén 10 éves kezdeményezés napján 60 percre ezúttal is lekapcsolták a legismertebb épületek díszkivilágítását világszerte, helyi idő szerint este fél 9 és fél 10 között.

Felújított orosz metrószerelvények (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Heti ciki: egy napig bírta a felújított orosz metró Budapesten – GALÉRIA

Március 20-án adta át Borisz Bogatirjev, a Metrovagonmas vezérigazgatója Tarlós István főpolgármesternek az első felújított orosz metrószerelvényt, amely még aznap forgalomba is állt. Másnapig…

Bocuse d'Or - Különdíjas a magyar csapat (Fotó: MTI - Szigetváry Zsolt)

Az Egyesült Államok nyerte a Bocuse d’Or döntőjét – GALÉRIA

A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat a legjobb hústál és a legjobb promóciós poszter különdíját kapta.

Fiatalok küzdöttek egymással a békéscsabai bokszgálán – VIDEÓ + GALÉRIA

November 26-án rendezte meg a Surman Boxing Team „Gladiátok Harca” elnevezésű ökölvívó gáláját, amelyen elsősorban a fiatal sportolóknak adtak bemutatkozási lehetőséget.

Felállították az ország karácsonyfáját Budapesten – GALÉRIA

Pénteken felállították az ország karácsonyfáját a fővárosi Kossuth téren. A 23 méter magas, 50 centiméter törzsvastagságú ezüstfenyő a Fejér megyei Sárszentmihályról érkezett az Országház elé.

Megkezdték a munkát az új városi diákvezetők Békéscsabán – GALÉRIA

Pénteken reggel a teljes városvezetés fogadta a 25. Csabai Garabonciás Napokon megválasztott új békéscsabai diákpolgármestert és két alpolgármesterét.

Gombos Tamás az új békéscsabai diákpolgármester – VIDEÓ + GALÉRIA

Csütörtök este az elektorok leadták szavazatukat a 25. Csabai Garabonciás Napokon, így kiderült, hogy ki lesz egy évig Békéscsabán a diákpolgármester és a két diák-alpolgármester.

A kampányhappening idén is nagy siker volt a csabai diákfesztiválon – GALÉRIA

Zsúfolásig megtelt kedden este a Csabagyöngye Kulturális Központ Hangversenyterme, ami persze várható volt, hiszen ezen az estén a kampányhappening következett a 25. Csabai Garabonciás Napok programsorában.

Megkezdődött a jubileumi diákfieszta Békéscsabán – GALÉRIA

Vasárnap este a hagyományos fáklyás felvonulással, egy rekordkísérlettel és az Irie Maffia koncertjével megkezdődtek a 25. Csabai Garabonciás Napok programjai.