2017. október 20., péntek - Vendel

Címke: galéria

A fiatalok versenyével kezdődött a 21. Csabai Kolbászfesztivál – GALÉRIA

250 csapat gyúrta és töltötte a sütni való kolbászt a fesztivál első napjának délelőttjén. Az Ifjúsági Kolbászkészítő Versenyen a legkisebbektől az egyetemistákig minden korosztály képviseltette magát.

DÖK Casting 2017 (Fotó: IfiPress)

Új tagok felvételéről döntött a csabai DÖK – GALÉRIA

Megtartotta hagyományos tagfelvételi eseményét a Békéscsabai Diákönkormányzat. A DÖK Castingra mintegy harminc diák jelentkezett, akiknek nagy része felvételt is nyert a városi diákszervezetbe.

26. Csabai Garabonciás Napok

Megválasztották Békéscsaba új diákpolgármesterét és alpolgármestereit – GALÉRIA

Csütörtökön este az elektorok és a zsűri szavazatai alapján megszületett a 26. Csabai Garabonciás Napok végeredménye, így kiderült, kik lettek a város új diákvezetői.

26. Csabai Garabonciás Napok

A sporté volt a főszerep a 26. Csabai Garabonciás Napok harmadik napján – GALÉRIA

A kampányrendezvények és -koncertek, valamint a nemzetközi ifjúsági programok élménybeszámolói mellett a XIII. Középiskolai Sportparádé és sárkányhajó verseny várta a csabai diákokat szerdán.

A kampányhappeninggel folytatódott a csabai diákfesztivál – GALÉRIA

Kampányrendezvényekkel, Beck Zoli (30Y) rendhagyó dalszerző tanóráival, valamint a stábok filmjeivel és táncaival, produkcióival telt a 26. Csabai Garabonciás Napok második napja.

Beindult az élet GarabonCityben – GALÉRIA

Kampányrendezvényekkel, rendhagyó irodalomórákkal, fotó-, rajz- és kézműves alkotások kiállításának megnyitójával és kampánykoncertekkel folytatódtak október 2-án a 26. Csabai Garabonciás Napok programjai.

26. Csabai Garabonciás Napok

Megkezdődött a huszonhatodik csabai diákfieszta – GALÉRIA

A hagyományos fáklyás felvonulással, a hivatalos megnyitóval és a nyitókoncerttel megkezdődtek a 26. Csabai Garabonciás Napok programjai Békéscsabán.

Ifjúsági Évindító (Fotó: IfiPress)

Tíz iskola jelöltje indul idén a diákpolgármesteri címért Békéscsabán – GALÉRIA

A szeptember 13-án megrendezett Ifjúsági Évindítón a csabai fiatalok megtudhatták, milyen programok várnak rájuk ebben a tanévben, valamint megismerhették a diákpolgármester-jelölteket is.

Andrássy Gólyatábor 2017

Gólyainvázió a békéscsabai Andrássy gimiben – GALÉRIA

A patinás csabai gimnázium leendő kilencedikesei idén is egy kétnapos, vidám gólyatábor keretein belül ismerhették meg új iskolájukat, osztály- és évfolyamtársaikat.

Vettel nyerte a 32. Magyar Nagydíjat, növelve előnyét összetettben – GALÉRIA

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a 32. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ezzel 14 pontra növelte az előnyét összetettben a most negyedik Lewis Hamiltonnal, a Mercedes brit pilótájával szemben.

Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

Világbajnoki ezüstérmes lett Budapesten a magyar vízilabda-válogatott, miután 8-6-ra kikapott a horvátok legjobbjaitól a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabda döntőjében július 29-én, szombaton.

Vizes VB - Vízilabda

Az aranyéremért játszhat a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik Horvátországgal.