2017. december 18., hétfő - Auguszta

Címke: galéria

Békéscsaba Hallhatatlan Sportcsillagai (Fotó: IfiPress)

Békéscsaba halhatatlanja lett Ónodi Henrietta, Palotai Károly és Gedó György – GALÉRIA

A múlt békéscsabai sportcsillagait és a jelen kiválóságait köszöntötték hétfőn a Csabagyöngye Kulturális Központban, ahol a „Békéscsaba Halhatatlan Sportcsillaga” címet adták át Ónodi Henrietta, Palotai Károly és Gedó György olimpiai bajnoknak.

Városi Mikuláskupa (Fotó: IfiPress)

Négyszáz diák, három sportág a békéscsabai Városi Mikuláskupán – VIDEÓ + GALÉRIA

December 7-én rendezte meg a Békéscsabai Diákönkormányzat azt a városi diáksportrendezvényt, amelyen három sportágban – röplabda, kosárlabda, foci –, több mint hatvan csapat, összesen négyszáz középiskolás vett részt.

Szalagavató Szigetszentmiklóson – GALÉRIA

December 2-án, szombaton este a Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium végzős diákjai megkapták szalagjaikat. A három osztály a Városi Sportcsarnokban sorakozott fel, illetve adta elő osztálytáncait, valamint a hagyományos keringőt.

Békéscsabai Ifjúsági Kerekasztal (Fotó: IfiPress)

Ülésezett a Békéscsabai Ifjúsági Kerekasztal – GALÉRIA

November 7-én, kedden ismét összeült a békési megyeszékhelyen az a 2016 áprilisában alakult fórum, amelynek egyik fő feladata a helyi fiatalok és a városvezetés közötti párbeszéd és kölcsönös információáramlás elősegítése.

VIP 2017 ősz (Fotó: IfiPress)

Tizennyolc csabai iskola több mint kétszáz diákja vett részt a Városi Ifjúsági Parlamenten – GALÉRIA

Október 25-én, szerdán ült össze Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központ Patent Ifjúsági- és Diákirodája, valamint a városi diákönkormányzat által szervezett városi diákfórum, a VIP.

A fiatalok versenyével kezdődött a 21. Csabai Kolbászfesztivál – GALÉRIA

250 csapat gyúrta és töltötte a sütni való kolbászt a fesztivál első napjának délelőttjén. Az Ifjúsági Kolbászkészítő Versenyen a legkisebbektől az egyetemistákig minden korosztály képviseltette magát.

DÖK Casting 2017 (Fotó: IfiPress)

Új tagok felvételéről döntött a csabai DÖK – GALÉRIA

Megtartotta hagyományos tagfelvételi eseményét a Békéscsabai Diákönkormányzat. A DÖK Castingra mintegy harminc diák jelentkezett, akiknek nagy része felvételt is nyert a városi diákszervezetbe.

26. Csabai Garabonciás Napok

Megválasztották Békéscsaba új diákpolgármesterét és alpolgármestereit – GALÉRIA

Csütörtökön este az elektorok és a zsűri szavazatai alapján megszületett a 26. Csabai Garabonciás Napok végeredménye, így kiderült, kik lettek a város új diákvezetői.

26. Csabai Garabonciás Napok

A sporté volt a főszerep a 26. Csabai Garabonciás Napok harmadik napján – GALÉRIA

A kampányrendezvények és -koncertek, valamint a nemzetközi ifjúsági programok élménybeszámolói mellett a XIII. Középiskolai Sportparádé és sárkányhajó verseny várta a csabai diákokat szerdán.

A kampányhappeninggel folytatódott a csabai diákfesztivál – GALÉRIA

Kampányrendezvényekkel, Beck Zoli (30Y) rendhagyó dalszerző tanóráival, valamint a stábok filmjeivel és táncaival, produkcióival telt a 26. Csabai Garabonciás Napok második napja.

Beindult az élet GarabonCityben – GALÉRIA

Kampányrendezvényekkel, rendhagyó irodalomórákkal, fotó-, rajz- és kézműves alkotások kiállításának megnyitójával és kampánykoncertekkel folytatódtak október 2-án a 26. Csabai Garabonciás Napok programjai.

26. Csabai Garabonciás Napok

Megkezdődött a huszonhatodik csabai diákfieszta – GALÉRIA

A hagyományos fáklyás felvonulással, a hivatalos megnyitóval és a nyitókoncerttel megkezdődtek a 26. Csabai Garabonciás Napok programjai Békéscsabán.