2017. augusztus 19., szombat - Ilona

Címke: galéria

Vettel nyerte a 32. Magyar Nagydíjat, növelve előnyét összetettben – GALÉRIA

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a 32. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ezzel 14 pontra növelte az előnyét összetettben a most negyedik Lewis Hamiltonnal, a Mercedes brit pilótájával szemben.

Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

Világbajnoki ezüstérmes lett Budapesten a magyar vízilabda-válogatott, miután 8-6-ra kikapott a horvátok legjobbjaitól a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabda döntőjében július 29-én, szombaton.

Vizes VB - Vízilabda

Az aranyéremért játszhat a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik Horvátországgal.

Vizes VB 2017

Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután a július 25-i, keddi negyeddöntőben 14-5-re legyőzte az orosz csapatot a Margitszigeten.

EYOF 2017 - Megnyitó

Látványos nyitóünnepséggel megkezdődött Győrben a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál – GALÉRIA

Borkai Zsolt: csodálatos ez a pillanat, amit most együtt élhetünk át. Az EYOF-nak köszönhetően erre az időszakra mindannyian egy nagy családdá válunk.

Rongyoló 2017

Jó zenék, kiváló programok a Rongyoló második napján is – GALÉRIA

A szombati, második nappal véget ért Békéscsabán az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál. A negyedik alkalommal megrendezett ififesztre közel 1.500 fiatal látogatott el a hétvégén.

Rongyoló 2017 (Fotó: IfiPress)

Remek hangulat és közel ezer fiatal Békéscsabán, a Rongyoló első napján – GALÉRIA

Pénteken kora délután megnyílt a Csabai Rendezvénypajta kapuja, és megkezdődött az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál, amelyre közel ezer fiatal látogatott el. A rendezvény ma, szombaton folytatódik.

Vizes VB 2017 (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Látványos megnyitóünnepséggel kezdődött meg péntek este hivatalosan a vizes VB – GALÉRIA

Rendkívül látványos megnyitóünnepséggel kezdődött meg péntek este hivatalosan Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, szinkronúszók és vízilabdázók 17. világbajnoksága.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt – GALÉRIA

A 20 éves lány egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett.

Így ünnepelték a Föld óráját szerte a világban – GALÉRIA

Az idén 10 éves kezdeményezés napján 60 percre ezúttal is lekapcsolták a legismertebb épületek díszkivilágítását világszerte, helyi idő szerint este fél 9 és fél 10 között.