2018. május 20., vasárnap - Bernát, Felícia

Címke: Franciaország

Jérome Hamon (Fotó: YouTube.com)

Harmadik arcával él egy francia férfi

A 43 éves Jérome Hamon – aki 1-es típusú neurofibromatózistól szenved – a világon elsőként esett át egy második arcátültetésen is, ugyanis a genetikai betegség miatt tumorok alakultak ki az arcán – írta a BBC News.

Kim Kardashian (Fotó: Instagram)

Fejlemény Kim Kardashian párizsi kirablása ügyében

Előállítottak 16 embert hétfőn Franciaországban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük lehet Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablásához – közölték rendőrségi források.

Fekete francia nemzeti ünnep Nizzában (16+)

A július 14-i nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot figyelő járókelők közé hajtott egy teherautó csütörtök este a franciaországi Nizzában. Nagyon sok a halott és a sérült.

Egy ifjú portugál szurkoló emberségén ámul Európa – VIDEÓ

A vasárnapi EB-döntő sok tekintetben nevezhető drámainak, és több alkalmat is adott arra, hogy az emberi érzelmek és érzések, vagy akár maga az emberség felszínre kerüljenek.

Portugália hosszabbításban lőtt góllal győzött a döntőben, így Európa-bajnok

A portugál labdarúgó-válogatott Eder hosszabbításban szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a házigazda francia csapatot a 15. labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében.

Az EB utolsó nagy kérdése: A franciák harmadszor vagy a portugálok először?

A házigazda franciák az élen álló németeket és spanyolokat utolérve harmadszor, míg döntőbeli ellenfelük, a portugálok először nyerhetik meg a labdarúgó Európa-bajnokságot.

Kassai Viktor lesz a negyedik bíró az EB-döntőn

Az angol Mark Clattenburg lesz a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjének játékvezetője, míg Kassai Viktor negyedik bíróként működik majd közre a mérkőzésen.

Franciaország és Portugália játszik az EB-döntőn

A házigazda francia labdarúgó-válogatott lesz a portugál csapat ellenfele az Európa-bajnokság fináléjában, miután a csütörtök esti elődöntőben 2-0-ra legyőzte a világbajnok német együttest.

Portugália története során másodszor jutott döntőbe foci Európa-bajnokságon

Az újonc Wales csapatát 2-0-ra legyőzve Portugália válogatottja jutott elsőként a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléjába.

A Real Madrid klasszisai ma este egymás ellen az EB-döntőért

A spanyol királyi csapat szélsői, a portugál Cristiano Ronaldo és a walesi Gareth Bale egymás ellen lépnek pályára a franciaországi Európa-bajnokság mai, szerdai elődöntőjében, Lyonban.

Hosszú Katinka három számot megnyert a hétvégén

A többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző Verrasztó Evelynnel és Verrasztó Dáviddal részt vett a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichy-ben.

Fölényes sikerrel négy között a franciák

A házigazda francia válogatott jutott utolsóként az elődöntőbe a labdarúgó Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi negyeddöntőben 5-2-re legyőzte az izlandi csapatot Saint-Denis-ben.