2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: film

Életrajzi film készül Madonnáról

„Blonde Ambition” címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban az énekesnőről – értesült a Variety.com. A film Madonna pályafutásának kezdeteibe enged betekintést.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

„Mindent apámról” címmel az apaságról szóló francia filmeket mutat be a Budapesti Francia Intézet április 6-án, csütörtökön induló vetítéssorozata.

Nyáron forog a „Legendás állatok és megfigyelésük” második része

A hírek szerint idén nyáron kezdődik a „Legendás állatok és megfigyelésük” második részének forgatása. Az újonnan feltűnő színészek sorát erősíti majd Zoe Kravitz, aki most filmbeli szerepéről nyilatkozott.

A Warner Bros a „Mátrix” újabb folytatását tervezi

Visszatérhet a filmvászonra a „Mátrix” című nagy sikerű sci-fi, a Hollywood Repoerter értesülése szerint ugyanis a Warner Bros stúdió azt tervezi, a Wachowski-testvérek legendás filmjét újra életre kelti.

Készül „A tetovált lány” című amerikai film folytatása

Szeptemberben kezdik forgatni a Stieg Larsson bűnügyi trilógiája nyomán készült „A tetovált lány” folytatását, melyben azonban az eredeti film két főszereplője, Daniel Craig és Rooney Mara nem tér vissza.

A fehér király

Mától játsszák a mozik „A fehér király” című brit filmet – VIDEÓ

Március 9-én, csütörtökön kerül a mozikba az a Dragomán György regénye nyomán, brit független produkcióban készült film, amely egy fiktív diktatúra hétköznapjait ábrázolja a közeli jövőben.

Steven Spielberg

Steven Spielberg ismét két nagyágyúval forgat

A rendező a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben, Meryl Streep és Tom Hanks főszereplésével.

A Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkarának tagjai, az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm szereplői (Fotó: MTI - Kallos Bea)

Közös éneklésre várja a Magyar Filmhét látogatóit a „Mindenki” kórusa

A Magyar Filmhét keretében közös éneklésre várja az érdeklődőket az Oscar-díjat nyert „Mindenki” című rövidfilmben szereplő Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusával.

Szólít a szörny (Fotó: Youtube.com)

Március 2-án kerül a magyar mozikba a „Szólít a szörny”

Csütörtöktől játsszák a mozik a „Szólít a szörny” című filmet, amelynek forgatókönyvét Patrick Ness írta saját díjnyertes regénye nyomán.