2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: film

Valami Amerika 3

Elkezdődött a „Valami Amerika 3” forgatása

Elkezdődött Herendi Gábor nagy sikerű filmsorozata, a „Valami Amerika” harmadik részének forgatása a hétvégén. A munkálatok a tervek szerint augusztus 2-ig tartanak, a film 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba.

Mától látható a mozikban Kristóf György „Out” című filmje – VIDEÓ

2017. június 15-én mutatják be a magyar mozikban Kristóf György „Out” című első nagyjátékfilmjét, amelynek világpremierje a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyprogramjában volt májusban.

Ebben a hónapban is érdemes elkülöníteni némi keretet mozira – VIDEÓ

A közönségfilmeken túl tartalmasabb szórakozást ígérő filmpremierekkel is várnak júniusban a mozik, köztük több magyar alkotás is debütál. Íme, a várható bemutatók listája.

Látványos előzetes a júniusban érkező Transformers 5-höz – VIDEÓ

Már nem sokat kell várni, hogy a nyár elején megnézhessük a moziban a Transformers-sorozat ötödik, „Transformers: Az utolsó lovag” című részét. A gyártó persze mindent elkövet, hogy tényleg meg is nézzük.

Közép-európai koprodukciós tévéfilm készül Mária Teréziáról

A Cseh Televízió, az osztrák ORF, a szlovák RTVS és a közmédia együttműködésében készülő alkotást a napokban kezdték el forgatni a dél-morvaországi Kromerízben.

Életrajzi film készül Madonnáról

„Blonde Ambition” címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban az énekesnőről – értesült a Variety.com. A film Madonna pályafutásának kezdeteibe enged betekintést.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

„Mindent apámról” címmel az apaságról szóló francia filmeket mutat be a Budapesti Francia Intézet április 6-án, csütörtökön induló vetítéssorozata.

Nyáron forog a „Legendás állatok és megfigyelésük” második része

A hírek szerint idén nyáron kezdődik a „Legendás állatok és megfigyelésük” második részének forgatása. Az újonnan feltűnő színészek sorát erősíti majd Zoe Kravitz, aki most filmbeli szerepéről nyilatkozott.

A Warner Bros a „Mátrix” újabb folytatását tervezi

Visszatérhet a filmvászonra a „Mátrix” című nagy sikerű sci-fi, a Hollywood Repoerter értesülése szerint ugyanis a Warner Bros stúdió azt tervezi, a Wachowski-testvérek legendás filmjét újra életre kelti.