2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: fiatalok

EU fiatalok

Az európai fiatalok többsége szerint az EU csupán gazdasági közösség

Egy Berlinben ismertetett nemzetközi felmérés eredményei szerint, az európai fiatalok túlnyomó többsége szerint az Európai Unió csupán gazdasági közösség.

Európai Filmakadémia Fiatal Közönség Díj (Young Audience Award)

Idén is szavaznak a magyar fiatalok az Európai Filmakadémia Fiatal Közönség Díjáról

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén 31 európai ország diákjaival párhuzamosan nézhetik meg és szavazhatnak 12-15 éves budapesti fiatalok a díjra jelölt három alkotásról.

Új programot indít az EU a fiatalok unión belüli utazásának támogatására

Az ingyenes Interrail vasúti bérlet ötletére épülő kezdeményezés segítségével, egyénileg vagy csoportosan legalább ötezren utazhatnak majd díjmentesen egyik uniós tagállamból a másikba.

Szomorú, gondterhelt fiatal

Ezek aggasztják leginkább a brit fiatalokat

Politikai zűrzavar, munkakeresési gondok, kevés önbizalom – nagyjából ez az a három legfontosabb dolog, ami manapság aggasztja a brit fiatalokat egy friss felmérés szerint.

Új Nemzedék Központ: optimisták a fiatalok

Új Nemzedék Központ: optimisták a fiatalok

Az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója szerint a lassan felnőtté váló generáció nagyon optimista, a fiatalok többsége itthon képzeli el a jövőjét, s többen tervezik a gyermekvállalást is.

Hallgató, laptop

Az Ifjúsági Garanciaprogramot segítő honlap indult

A fiataloknak szóló webes felületet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatásával az Új Nemzedék Központ (ÚNK) indította.

Esküvő, házasság

Anyagilag is segíteni akarják a közös életüket megkezdő fiatalokat

A kormány a fiatal házasokat két évig igénybe vehető adókedvezménnyel támogatja, amely összesen 120 ezer forint megtakarítást jelent – mondta Novák Katalin.

Novák Katalin: a kormány kiemelten támogatja a magyar fiatalokat

A kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

A fiatalokért emelt szót a pápa az év utolsó napján

A fiatalok munkanélkülisége elleni intézkedésekre szólította fel a világ országainak vezetőit Ferenc pápa szombaton, utolsó 2016-os nyilvános szertartása során.

Óriási önbizalomhiánnyal küzdenek a fiatalok

Egyre erősebb önbizalomhiánnyal küzdenek a mai fiatalok és saját vállalkozás elindításában egyáltalán nem gondolkodnak – derült ki az Új Nemzedék Központ rendezvényén.