2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: fiatalok

Új programot indít az EU a fiatalok unión belüli utazásának támogatására

Az ingyenes Interrail vasúti bérlet ötletére épülő kezdeményezés segítségével, egyénileg vagy csoportosan legalább ötezren utazhatnak majd díjmentesen egyik uniós tagállamból a másikba.

Szomorú, gondterhelt fiatal

Ezek aggasztják leginkább a brit fiatalokat

Politikai zűrzavar, munkakeresési gondok, kevés önbizalom – nagyjából ez az a három legfontosabb dolog, ami manapság aggasztja a brit fiatalokat egy friss felmérés szerint.

Új Nemzedék Központ: optimisták a fiatalok

Új Nemzedék Központ: optimisták a fiatalok

Az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója szerint a lassan felnőtté váló generáció nagyon optimista, a fiatalok többsége itthon képzeli el a jövőjét, s többen tervezik a gyermekvállalást is.

Hallgató, laptop

Az Ifjúsági Garanciaprogramot segítő honlap indult

A fiataloknak szóló webes felületet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatásával az Új Nemzedék Központ (ÚNK) indította.

Esküvő, házasság

Anyagilag is segíteni akarják a közös életüket megkezdő fiatalokat

A kormány a fiatal házasokat két évig igénybe vehető adókedvezménnyel támogatja, amely összesen 120 ezer forint megtakarítást jelent – mondta Novák Katalin.

Novák Katalin: a kormány kiemelten támogatja a magyar fiatalokat

A kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

A fiatalokért emelt szót a pápa az év utolsó napján

A fiatalok munkanélkülisége elleni intézkedésekre szólította fel a világ országainak vezetőit Ferenc pápa szombaton, utolsó 2016-os nyilvános szertartása során.

Óriási önbizalomhiánnyal küzdenek a fiatalok

Egyre erősebb önbizalomhiánnyal küzdenek a mai fiatalok és saját vállalkozás elindításában egyáltalán nem gondolkodnak – derült ki az Új Nemzedék Központ rendezvényén.

Minden békéscsabai fiatalt megtanítanának a kolbászkészítésre

Egyetlen békéscsabai fiatal se fejezze be úgy tanulmányait, hogy nem készítette el saját csabai kolbászát – kezdeményezi a Csabai Kolbászklub Egyesület.

Egyre kevesebbet dohányoznak a magyar fiatalok

Egyértelműen csökkent a fiatalok dohányzási gyakorisága, a trafiktörvénynek köszönhetően nehezebb a dohánytermékekhez való hozzáférésük és nőtt a nemdohányzók aránya.