2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: fesztivál

Diáksport

Debrecenben ünnepel az idén 30 éves diákolimpiai mozgalom

Négynapos fesztivállal Debrecenben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a diákolimpiai mozgalom – jelentette be a Magyar Diáksport Szövetség elnöke az esemény sajtótájékoztatóján.

Fishing on Orfű 2017

10. születésnapját ünnepli a Fishing on Orfű

A kerek évfordulók jegyében zajlik az idei Fishing on Orfű: 10 éves maga a fesztivál, 30 éve, 1987-ben alakult Kispál és a Borz, és 1967. június 20-án, vagyis 50 éve született Lovasi András.

VOLT Fesztivál

Idén is lesz… mármint VOLT

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján, ahol megnyílt a Volt Art Group képzőművészeti kiállítása.

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál 2017

Változatos programokkal, több színpaddal és koncerttel idén július 14-15-én kerül megrendezésre Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja a Csabai Rendezvénypajtában.

Óbudai Nyár: Matt Bianco is fellép a programsorozaton

Magyar zenekarok, külföldi fellépők, színházi előadások, filmvetítések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket a 17. Óbudai Nyár programsorozaton június 16-tól augusztus 26-ig Budapesten.

Sziget Fesztivál: több új intézkedés és változás a biztonság érdekében

Jelentős részt az európai merényletek hatására Sziget biztosításában idén több fontos változtatás várható, amelyek egy része a látogatók számára közvetlenül is érzékelhető lesz.

Erkel Diákünnepek (EDÜ) 2017

Huszonhetedszer is Erkel Diákünnepek (EDÜ) Gyulán

Immár huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre június 1–4. között az 1963-ban elindult, tehát több mint fél évszázados múltra visszatekintő kulturális ifjúsági fesztivál.

Tizennyolc előadás A Tánc Fesztiválján, Veszprémben

Öt nap alatt tizennyolc előadás tekinthető meg a 19. A Tánc Fesztiválja elnevezésű, országos kortárs összművészeti találkozón május 24-28. közt Veszprémben, a Pannon Várszínház szervezésében.

Tíznapos fesztivállal köszöntik Szeged Napját

A borrendek felvonulásával kezdődik el május 12-én, pénteken a XXIII. Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napját köszöntő ünnepségsorozat, melyen másfél héten át tíz helyszínen kétszázötven program várja a helybélieket és a csongrádi megyeszékhelyre látogatókat.

A Chainsmokers is szerepel az idei Sziget Fesztivál fellépői között – VIDEÓ

Az aktuális nemzetközi elektronikus-popzenei színtér egyik legsikeresebb szereplője, a Chainsmokers is színpadra lép az idei Sziget Fesztiválon.