2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: fesztivál

Jackie Chan Budapesten, a kínai filmfesztivál megnyitóján (Fotó: MTI - Mohai Balázs)

Jackie Chan részvételével megkezdődött a kínai filmfesztivál Budapesten

A világhírű Oscar-díjas színész, harcművész díszvendégségével megkezdődött a kínai filmfesztivál vasárnap a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Paloznaki Jazzpiknik

A Kool & the Gang koncertjével indul az idei Paloznaki Jazzpiknik

A programsorozat augusztus 3-án, 4-én és 5-én nemzetközi és magyar előadókkal, valamint színvonalas gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

SZIN 2017

Újabb fellépőkkel bővült a Szegedi Ifjúsági Napok programja

A Tisza-parti fesztivál vendége lesz mások mellett Ferry Corsten holland DJ, a Shantel & Bucovina Club Orkestar és az elektro-mágus Cesqeaux – tájékoztattak a szervezők.

Bicikli- és csónaktúra, valamint koncertek a Tisza-tavi fesztiválon

Kerékpáros és csónakos túrákkal egybekötött minikoncertek, operajóga és táncelőadások is várják az érdeklődőket július 28. és 30. között a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválon.

P!nk lesz az idei Sziget Fesztivál mínusz egyedik napjának sztárja

Szépen kerekedik az idei Sziget programja, ezúttal tíz név került a már eddig is színes csoportba. P!nk mellett rapper-nagyágyú, pop-r’n’b díva, indie rock aktuális kedvencek és DJ-producer legenda is jön Budapestre.

Bánkitó Fesztivál

Hazai és külföldi fellépők a Bánkitó Fesztiválon

A magyar fellépők mellett külföldi formációkkal a Bánkitó Fesztivál programja, amelyet idén július 12. és 15. között rendeznek meg – közölték a szervezők az MTI-vel.

A 2016-os fesztivál egy pillanata (Fotó: sziget.hu)

Sziget Fesztivál: PJ Harvey először jön Magyarországra

Első magyarországi koncertjét adja az idei Sziget fesztiválon PJ Harvey, az elmúlt két évtized egyik legfontosabb brit dalszerző-előadója. A szervezők több fellépőt is bejelentettek.

Sean Paul (Fotó: allseanpaul.com)

Sean Paul is fellép júliusban Velencén, az EFOTT-on

A jamaicai reggae világsztár, Sean Paul is fellép júliusban Velencén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) – közölték a szervezők.

Nemzetközi fesztivált indít a Színház- és Filmművészeti Egyetem

Az első alkalommal február 3. és 5. között megvalósuló eseményen négy külföldi és két magyarországi művészeti egyetem nyolc előadását láthatja a közönség.

Robbie Williams, a Depeche Mode és Bruno Mars is jön 2017-ben

Fentiek mellett többek között a Green Day, Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu, Chris Norman és Ian Anderson is fellép 2017-ben Magyarországon.