2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Címke: ezüstérem

Márton Anita (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Márton Anita világbajnoki ezüstérmes

Az olimpiai bronzérmes békéscsabai súlylökő 19,49 méterrel zárt a 19,94-gyel győztes kínai Kung Li-csiao mögött. A bronzérmet a riói nyári játékok bajnoka, az amerikai Michelle Carter érdemelte ki, 19,14-gyel.

Nemzetközi Informatikai Diákolimpia, Teherán (Fotó: ioi2017.org - Mohsen Azadeh)

Magyar sikerek a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián

Több díjat, köztük egy aranyérmet hoztak el a magyar versenyzők a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról, Teheránból – közölte a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT).

Világjátékok 2017

Világjátékok: az eddigi legsikeresebb magyar szereplés

Magyarország a 11. helyen végzett az éremtáblázaton a vasárnap véget ért wroclawi Világjátékokon: a hat arany-, négy ezüst- és négy bronzérem a legeredményesebb magyar szereplés a multisport-esemény 36 éves történetében.

EYOF 2017 - Horváth Karolina

A zárónapon hét, összesen pedig 41 magyar érem az EYOF-on

Hét érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel, ezzel az éremtáblázaton a harmadik hellyel zárták a játékokat.

Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

Világbajnoki ezüstérmes lett Budapesten a magyar vízilabda-válogatott, miután 8-6-ra kikapott a horvátok legjobbjaitól a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabda döntőjében július 29-én, szombaton.

Pénteken újabb nyolc, összesen pedig eddig 34 magyar érem az EYOF-on

Nyolc érmet nyertek a fiatal magyar versenyzők Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) júéius 28-i, pénteki versenynapján.

EYOF 2017 - Molnár Janka

Két magyar ezüst és két bronz az EYOF csütörtöki versenynapján

Négy érmet, két ezüstöt és két bronzot nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 27-i, csütörtöki versenynapján.

Tizenhárom magyar érem, közte négy arany az EYOF szerdai versenynapján

Tizenhárom érmet, közte négy aranyat nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 26-i, szerdai versenynapján.

Hét magyar érem, közte egy arany az EYOF keddi versenynapján

Hét érmet, közte egy aranyat szereztek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 25-i, keddi versenynapján. A magyar csapat jelenleg második az éremtáblázaton.

Kémia

Négy ezüstérmet szerzett a magyar csapat a Nemzetközi Kémiai Diákolimpián

A magyar csapat a tizedik helyet szerezte meg az országok nem hivatalos rangsorában, ezzel az európai országok között az egyik legjobb eredményt érte el.