2019. május 26., vasárnap

Címke: Eurovíziós Dalfesztivál

AWS

AWS: köszönet a rockereknek és a metálosoknak

Köszönet azoknak a rockereknek és a metálosoknak, akik miattunk nézték az Eurovíziós Dalfesztivált, és szavaztak ránk – mondta Siklósi Örs, a nemzetközi dalversenyen szombaton Magyarországot képviselő AWS énekese az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

AWS (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Az AWS a jövő héten utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra

Mint ismert, Magyarország képviseletében az AWS lép színpadra Lisszabonban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A modern metált játszó zenekar hétfőn az Akvárium Klubban búcsúzott hazai rajongóitól.

AWS (Fotó: Facebook)

Siklósi Örs: a metálzene győzelme volt

„A Dal 2018” a metálzene győzelme volt, a produkciónkkal meg akartuk mutatni, hogy létezik a műfaj Magyarországon és azt nagyon is sokan szeretik – mondta el Siklósi Örs, a közmédia dalválasztó show-jában győztes zenekar, az AWS énekese.

A Dal 2018

A Dal 2018: bemutatták a 30-as mezőnyt

Bemutatták A Dal 2018-ba bejutott harminc produkciót szerdán a budapesti Akvárium Klubban tartott sajtótájékoztatón. A dalválasztó show-t – amelynek új műsorvezetői, illetve két új zsűritagja is lesz – immár hetedik alkalommal rendezi meg a közmédia.

Pápai Joci (Fotó: YouTube.com)

Portugália nyert, Pápai Joci a nyolcadik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon – VIDEÓ

A portugál Salvador Sobral nyerte „Amar Pelos Dois” című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált vasárnapra virradóra Kijevben. Pápai Joci az „Origo” című számmal nyolcadik lett.

Pápai Joci és Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében – VIDEÓ

Bejutott Pápai Joci az „Origo” című dallal az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe csütörtökön este Kijevben.

Pápai Joci utazhat magyar színekben Kijevbe, az Eurovíziós Dalfesztiválra

„Hittem a dalomban, életem legfontosabb dala volt ez” – fogalmazott a nyertes, Origo című szerzemény előadója, de saját bevallása szerint a végső győzelemre nem számított.

A Dal 2017

A Leander Kills és a Roma Soul nyerte „A Dal 2017” első válogatóját

A zsűri döntésével még Singh Viki, a Spoon 21 és Henderson Dávid, a tévénézők szavazataival Benji jutott tovább az elődöntőbe a közmédia dalválasztó show-műsorában.

A Dal 2017

Kihirdették „A Dal 2017” első válogatójának résztvevőit

A közmédia dalválasztó show-ja hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért. Most kihirdették a január 14-i első válogató tíz résztvevőjét.

A Dal 2017

Nyilvánosságra hozták „A Dal 2017” versenydalait és zsűrijét

Idén olyan előadók jelentkezhettek, akinek jelent már meg albumuk, vagy van országosan játszott felvétele, és rendelkeznek lemezkiadóval és/vagy hivatásos zenei menedzserrel kötött szerződéssel.

Ukrán győzelem az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie 19. lett.

Jamala ukrán énekesnő nyerte „1944” című dalával a 61. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Stockholmban. A Magyarországot képviselő Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) „Pioneer” című számával a 19. helyen végzett.

Freddie ötödikként lép színpadra a mai, stockholmi döntőben

Ötödikként lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál ma esti döntőjében Freddie, aki „Pioneer” című dalával képviseli Magyarországot. Az előadó pénteken azt mondta, nagyon várja a döntőt.