2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: elhunyt

Otto Warmbier

Elhunyt az Észak-Koreából kómában hazaszállított amerikai egyetemista

Az ohiói Cincinnatiban hétfőn elhunyt az amerikai egyetemista, Otto Warmbier, akit a múlt héten kómában szállítottak haza Észak-Koreából, ahol 17 hónapig tartották fogva.

Elhunyt Roger Moore – VIDEÓ

Súlyos betegség következtében május 23-án, kedden elhunyt Roger Moore, aki 1973 és 1985 között hétszer formálta meg a 007-es ügynököt. A legendás brit színészt, az UNICEF jószolgálati nagykövetét 89 évesen érte a halál Svájcban.

Meghalt egy dél-karolinai középiskolás, mert túl rövid idő alatt ivott meg sok koffeines italt

Feltehetően szóba sem került volna a kiváltó okok között a kávé hatóanyaga, ha a tanúk el nem mondták volna, mit ivott a fiú, mielőtt elájult.

Elhunyt Michael Parks amerikai színész

77 éves korában elhunyt Michael Parks amerikai színész, a „Twin Peaks”-tévésorozat és a „Kill Bill”-filmek sztárja, aki olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Quentin Tarantino, Robert Rodriguez és Kevin Smith.

Tragikus balesetben elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos

A tavalyi, duisburgi világkupán a felnőttek között 5.000 méteren harmadik helyezést elért sportoló szombatra virradó éjjel barátjával együtt egy budapesti autóbalesetben vesztette életét.

Elhunyt Chuck Berry, a rock and roll egyik legfontosabb személyisége – VIDEÓ

Szombaton, 90 évesen elhunyt Chuck Berry, akit a rock and roll atyjának tartottak – jelentette be Missouri amerikai szövetségi állam rendőrsége.

Kovács András filmrendező (Fotó: MTVA – NAVA)

Elhunyt Kovács András filmrendező

Életének 92. évében szombat hajnalban elhunyt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, a Magyar Mozgókép Mestere.

Elhunyt Gorden Kaye, a „Halló, halló!” című sorozat főszereplője

75 éves korában elhunyt Gorden Kaye brit színész, a BBC „Halló, halló!” című vígjátéksorozatának főszereplője – jelentette be a brit közszolgálati csatorna.

Klapka György (Fotó: YouTube)

Elhunyt Klapka György üzletember

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Klapka György – közölték az üzletember Facebook-oldalán csütörtökön. A halálesetről január 4-én este a Blikk számolt be először.

Elhunyt Debbie Reynolds amerikai színésznő, Carrie Fisher édesanyja

Egy nappal lánya, Carrie Fisher halála után 84 korában elhunyt Debbie Reynolds, Oscar-díjra jelölt, Emmy-díjas amerikai színésznő.