2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: elhunyt

Tragikus balesetben elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos

A tavalyi, duisburgi világkupán a felnőttek között 5.000 méteren harmadik helyezést elért sportoló szombatra virradó éjjel barátjával együtt egy budapesti autóbalesetben vesztette életét.

Elhunyt Chuck Berry, a rock and roll egyik legfontosabb személyisége – VIDEÓ

Szombaton, 90 évesen elhunyt Chuck Berry, akit a rock and roll atyjának tartottak – jelentette be Missouri amerikai szövetségi állam rendőrsége.

Kovács András filmrendező (Fotó: MTVA – NAVA)

Elhunyt Kovács András filmrendező

Életének 92. évében szombat hajnalban elhunyt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, a Magyar Mozgókép Mestere.

Elhunyt Gorden Kaye, a „Halló, halló!” című sorozat főszereplője

75 éves korában elhunyt Gorden Kaye brit színész, a BBC „Halló, halló!” című vígjátéksorozatának főszereplője – jelentette be a brit közszolgálati csatorna.

Klapka György (Fotó: YouTube)

Elhunyt Klapka György üzletember

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Klapka György – közölték az üzletember Facebook-oldalán csütörtökön. A halálesetről január 4-én este a Blikk számolt be először.

Elhunyt Debbie Reynolds amerikai színésznő, Carrie Fisher édesanyja

Egy nappal lánya, Carrie Fisher halála után 84 korában elhunyt Debbie Reynolds, Oscar-díjra jelölt, Emmy-díjas amerikai színésznő.

Elhunyt Carrie Fisher, a Star Wars Leia hercegnője

Életének 60. évében elhunyt Carrie Fisher amerikai színésznő, az eredeti Star Wars trilógia Leia hercegnője. A család szóvivője, Simon Halls közleményben jelentette be a színésznő halálhírét.

George Michael

Elhunyt George Michael

A kétszeres Grammy-díjas énekes-dalszerzőt 53 éves korában, angliai otthonában érte halál. A halálhírt az előadóművész publicistája jelentette be hétfő hajnalban, és a rendőrség is megerősítette.

Elhunyt Rick Parfitt, a Status Quo gitárosa

Hosszú betegség után december 24-én, 68 éves korában elhunyt Rick Parfitt, a Status Quo angol rockzenekar gitárosa, énekese és dalszerzője. A zenész halálát súlyos fertőzés okozta.

Fertőző agyhártyagyulladásban hunyt el egy fővárosi gimnazista

A fiúnak napközben még semmi baja sem volt, késő este lett lázas, a következő reggelre már nem élt. Osztálytársai közül többen is megkapták a betegség elleni védőoltást.