2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Címke: elhunyt

Tragédia a Deadpool 2. forgatásán (Fotó: YouTube.com)

Tragédia a „Deadpool” második részének forgatásán

Halálos balesetet szenvedett egy kaszkadőrnő a „Deadpool 2.” forgatásán. A kanadai rendőrség megerősítette a hétfő reggeli tragédia hírét, a tartományi munkabiztonsági hivatal vizsgálatot indított az ügyben.

Internetfüggő

Elhunyt egy kínai fiatal, akit internetfüggőség miatt kezeltek

Kínában, az úgynevezett „kiképzőtáborokban” az internet- és játékfüggőséget kezelik. Néhányuk katonai jellegével vívott ki magának hírnevet, ám ezeket számos kritika is éri túl kemény módszereik miatt.

Jiszráel Krisztál (Fotó: YouTube.com)

Elhunyt a világ legidősebb férfija

Egy hónappal 114. születésnapja előtt Izraelben elhunyt Jiszráel Krisztál, a Guinness Rekordok könyve által is elismerten a világ legidősebb férfija. A cukorkakészítő férfi 1903. szeptember 15-én született Lengyelországban.

Elhunyt egy magyar játékvezető

Elhunyt egy magyar játékvezető az extrém melegben tartott teszten

Tragédia árnyékolta be a Borsod megyei labdarúgó-játékvezetők edzőtáborának pénteki tesztnapját: egy 54 éves bíró futás közben rosszul lett, nem sokkal később pedig életét vesztette.

Szardínia, Trinita d’Agultu

Tengerbe veszett egy fiatal magyar lány

Vízbe fulladt egy Szardínián nyaraló 15 éves magyar lány, akit egy hullám rántott magával a tengerbe egy szikláról. A mentők fél órán át próbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni.

Chester Bennington

Elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere

A 41 éves amerikai énekes önkezével vetett véget életének. Holttestét helyi idő szerint július 20-án reggel fedezték fel Los Angeles megyei otthonában – értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

Schubert Éva (Fotó: Színház.hu)

Elhunyt Schubert Éva

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Schubert Éva Kossuth-díjas színművésznő, Érdemes Művész, Budapest díszpolgára, aki több mint öt évtizedet töltött a színpadon.

Otto Warmbier

Elhunyt az Észak-Koreából kómában hazaszállított amerikai egyetemista

Az ohiói Cincinnatiban hétfőn elhunyt az amerikai egyetemista, Otto Warmbier, akit a múlt héten kómában szállítottak haza Észak-Koreából, ahol 17 hónapig tartották fogva.

Elhunyt Roger Moore – VIDEÓ

Súlyos betegség következtében május 23-án, kedden elhunyt Roger Moore, aki 1973 és 1985 között hétszer formálta meg a 007-es ügynököt. A legendás brit színészt, az UNICEF jószolgálati nagykövetét 89 évesen érte a halál Svájcban.

Meghalt egy dél-karolinai középiskolás, mert túl rövid idő alatt ivott meg sok koffeines italt

Feltehetően szóba sem került volna a kiváltó okok között a kávé hatóanyaga, ha a tanúk el nem mondták volna, mit ivott a fiú, mielőtt elájult.