2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: EB

Vereség öngóllal a törököktől az U17-es EB negyeddöntőjében

A magyar válogatott egy öngóllal 1-0-ra kikapott a török csapattól pénteken a Horvátországban zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Csoportelsőként negyeddöntős a magyar válogatott az U17-es foci EB-n

A magyar válogatott első helyen jutott tovább a csoportjából, így pénteken Törökországgal játszik a horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Kovács Zsófia (Fotó: olimpia.hu)

Torna EB: Kovács Zsófia ezüstérmes egyéni összetettben

A sportág történetében magyar női versenyző Európa-bajnokságon egyéni összetettben ilyen jó eredményt még nem ért el. Az aranyérmet a brit Elissa Downie nyerte.

A magyar játékosok góröröme az U17-es labdarúgók Európa-bajnoki elitköre 2. csoportjának zárófordulójában (Fotó: MTI - Szigetváry Zsolt)

Kijutott az Európa-bajnokságra az U17-es labdarúgó-válogatott

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott az elitkör 3., záró fordulójában 1-0-ra legyőzte a norvég együttest Telkiben, ezzel kijutott a horvátországi Európa-bajnokságra.

Márton Anita (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Márton Anita aranyérmes a fedettpályás atlétikai EB-n

Az olimpiai bronzérmes sportoló megvédte címét női súlylökésben a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki napján. A békéscsabai színekben versenyző dobó az elmúlt években fantasztikus sorozatot produkált.

Rövid pályás gyorskorcsolya EB: hét érmet szerzett a magyar válogatott

Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövid pályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát.

Hétgólos győzelmével középdöntős a magyar válogatott

A magyar válogatott továbbjutott a középdöntőbe a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon, miután az első szakasz pénteki zárófordulójában 21-14-re legyőzte a montenegrói csapatot.

Három magyar érem a junior cselgáncs-EB nyitónapján

Két ezüst- (Szabó Csaba és Pupp Réka) és egy bronzérmet (Szabó Katinka) szereztek a magyar sportolók a Tel-Avivban zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.

A szövetségi kapitány bízik a fiatalokban

Bernd Storck irányításával ezen a héten együtt edz Telkiben a világbajnoki selejtezőkre készülő felnőtt keret, illetve az EB-selejtezők előtt álló U21-es csapat.

Négykerekű- és kamioncsodák Budapest belvárosában

Versenykamionok és luxus sportautók vonulnak fel csütörtökön délután, kora este Budapest belvárosában a kamion Európa-bajnokság mogyoródi versenyhétvégéje előtt.