2018. május 24., csütörtök - Eszter, Eliza

Címke: EB

Lovassy Krisztián (Fotó: 169k.net – Martin Granadia)

Lovassy Krisztián ezüstérmet szerzett scratch-ben a pályakerékpáros EB-n

A 29 éves magyar versenyző a francia Adrien Garel mögött lett második scratch-ben a Berlinben zajló pályakerékpáros Európa-bajnokság csütörtöki napján.

EB-bronzérmes a női ifjúsági kézilabda-válogatott (Fotó: Facebook/kezivalogatott - @hargitai.g)

Bronzérmet szerzett a női ifjúsági kézilabda-válogatott a szlovákiai Európa-bajnokságon

A találkozó legeredményesebb magyar játékosa a Győri Audi ETO balátlövője, Pál Tamara volt hat góllal, aki az Európa-bajnokság All Star-csapatába is bekerült.

Pavuk Tíra

Csodálatos sportemberi cselekedet egy fiatal békéscsabai futótól

Pavuk Tíra, a Békéscsabai AC atlétája a grossetói U20-as atlétikai Európa-bajnokság 3.000 méteres akadályfutásának döntőjében megállt, hogy segítsen az elesett Tóth Lili Annának, ezzel tulajdonképpen feladva a versenyt.

Kajak-kenu EB 2017 - Nádas Bence és Tótka Sándor

Minden idők egyik legjobb magyar eredménye a kajak-kenu EB-n

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott minden várakozást felülmúlóan szerepelt a Plovdivban vasárnap befejeződött kajak-kenu Európa-bajnokságon, amelyen 10 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt.

Kajak-kenu

Huszonkét magyar érem az ifjúsági és U23-as kajak-kenu EB-n

Hét arany-, tizenegy ezüst- és négy bronzéremmel zárta a magyar csapat a belgrádi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságot. Az utánpótlás szövetségi kapitány szerint a csapat felülmúlta az elvárásokat.

Vereség öngóllal a törököktől az U17-es EB negyeddöntőjében

A magyar válogatott egy öngóllal 1-0-ra kikapott a török csapattól pénteken a Horvátországban zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Csoportelsőként negyeddöntős a magyar válogatott az U17-es foci EB-n

A magyar válogatott első helyen jutott tovább a csoportjából, így pénteken Törökországgal játszik a horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Kovács Zsófia (Fotó: olimpia.hu)

Torna EB: Kovács Zsófia ezüstérmes egyéni összetettben

A sportág történetében magyar női versenyző Európa-bajnokságon egyéni összetettben ilyen jó eredményt még nem ért el. Az aranyérmet a brit Elissa Downie nyerte.

A magyar játékosok góröröme az U17-es labdarúgók Európa-bajnoki elitköre 2. csoportjának zárófordulójában (Fotó: MTI - Szigetváry Zsolt)

Kijutott az Európa-bajnokságra az U17-es labdarúgó-válogatott

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott az elitkör 3., záró fordulójában 1-0-ra legyőzte a norvég együttest Telkiben, ezzel kijutott a horvátországi Európa-bajnokságra.

Márton Anita (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Márton Anita aranyérmes a fedettpályás atlétikai EB-n

Az olimpiai bronzérmes sportoló megvédte címét női súlylökésben a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki napján. A békéscsabai színekben versenyző dobó az elmúlt években fantasztikus sorozatot produkált.

Rövid pályás gyorskorcsolya EB: hét érmet szerzett a magyar válogatott

Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövid pályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát.

Hétgólos győzelmével középdöntős a magyar válogatott

A magyar válogatott továbbjutott a középdöntőbe a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon, miután az első szakasz pénteki zárófordulójában 21-14-re legyőzte a montenegrói csapatot.