2019. május 26., vasárnap

Címke: DÖK

Százhatvan csabai diák tanmentesen kezdte a hetet – GALÉRIA

Sikerrel zárult a Békéscsabai Diákönkormányzat első alkalommal, a Csabagyöngye Kulturális Központban (CsaKK) megrendezett, Békéscsabai Iskolán Kívüli Tannap (BIKT) elnevezésű rendezvénye, amelyen 160 csabai diák ismerkedhetett a város több iskolájával és azok tanulóival.

Az 1920-as évek Amerikáját idézi a csabai DÖK bálja

A tavalyi Álarcos Bál sikerén felbuzdulva a Békéscsabai Diákönkormányzat második alkalommal rendezi meg 2018. január 19-én, pénteken évindító bálját a Csabagyöngye Kulturális Központ (CsaKK) Panoráma Termében. Jegyek még korlátozott számban válthatók.

Városi Mikuláskupa (Fotó: IfiPress)

Négyszáz diák, három sportág a békéscsabai Városi Mikuláskupán – VIDEÓ + GALÉRIA

December 7-én rendezte meg a Békéscsabai Diákönkormányzat azt a városi diáksportrendezvényt, amelyen három sportágban – röplabda, kosárlabda, foci –, több mint hatvan csapat, összesen négyszáz középiskolás vett részt.

Városi Mikuláskupát rendez a Békéscsabai Diákönkormányzat

Kosárlabdában, fociban és röplabdában mérhetik össze tudásukat a csabai diákok december 7-én, csütörtökön a békési megyeszékhely három iskolájának tornatermében. A szervezők középiskolásokból álló csapatok jelentkezését várja november végéig.

VIP 2017 ősz (Fotó: IfiPress)

Tizennyolc csabai iskola több mint kétszáz diákja vett részt a Városi Ifjúsági Parlamenten – GALÉRIA

Október 25-én, szerdán ült össze Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központ Patent Ifjúsági- és Diákirodája, valamint a városi diákönkormányzat által szervezett városi diákfórum, a VIP.

VIP (Fotó: Facebook/Szarvas Péter)

Szerdán tartja soros ülését Békéscsabán a Városi Ifjúsági Parlament (VIP)

A 2006 óta minden évben tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő városi diákfórum október 25-én, szerdán tartja soros őszi ülését a békési megyeszékhelyen.

DÖK Casting 2017 (Fotó: IfiPress)

Új tagok felvételéről döntött a csabai DÖK – GALÉRIA

Megtartotta hagyományos tagfelvételi eseményét a Békéscsabai Diákönkormányzat. A DÖK Castingra mintegy harminc diák jelentkezett, akiknek nagy része felvételt is nyert a városi diákszervezetbe.

Jön a hetedik Lézengő Diákok Kulturális Eseménye (LIKE) Békéscsabán – FRISSÍTVE

Április 6-án, csütörtökön 13 és 20 óra között ismét várja Békéscsaba diákjait és fiataljait a város diákönkormányzata immár hagyományos rendezvényére, a LIKE-ra.

Ismét összeül a Városi Ifjúsági Parlament (VIP) Békéscsabán

A VIP a Békéscsabai DÖK és a Csabagyöngye Kulturális Központ Patent Ifjúsági és Diákirodája által szervezett városi szintű érdekképviseleti diákfórum.

Kultúrák Közötti Párbeszéd Napja: diákkonferenciát rendeztek Békéscsabán

Mintegy száz diák vett részt az AFS Magyarország és a Csabagyöngye Kulturális Központ által, a Békéscsabai Diákönkormányzat közreműködésével szervezett eseményen.

Casting a Békéscsabai Diákönkormányzatnál

Szeptember 20-án, kedden délután három órára várja a Patent Ifjúsági és Diákirodába a csabai DÖK azokat a városban tanuló diákokat, akik szeretnének csatlakozni a diákszervezethez.

Évet zárt a Békéscsabai Diákönkormányzat – GALÉRIA

A csabai DÖK-ösök június 9-én, csütörtökön lezárták a 2015/16-os tanévet. Az immár hagyományos szabadtéri záró összejövetelen elbúcsúztatták a végzős tagokat is, bár a búcsúztatás ezúttal kicsit rendhagyó volt.