2017. december 18., hétfő - Auguszta

Címke: díjátadó

Szárnyas fejvadász 2049

A „Szárnyas fejvadász 2049” is díjat kap a Hollywoodi Filmdíjak gáláján

A 21. Hollywoodi Filmdíjak ceremóniáját a Dick Clark Productions rendezi, a bevételekből a Filmes és Televíziós Alapítványt támogatják, amely a szórakoztatóiparban dolgozó rászorulókról gondoskodik.

TeenTech 2017 (Fotó: ELTE.hu)

TeenTech világbajnok a Trefort csapata

A Londonban rendezett Teen Tech Awards 2017 döntőjében spanyol és finn indulókat legyőzve az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium csapata nyerte meg a verseny nemzetközi kategóriáját.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a Halott Pénz három kategóriában is nyert

Hétfőn este, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján második alkalommal adták át a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös díját, amely a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőit hivatott elismerni.

Idén is átadták a Jó tanuló, jó sportoló díjakat

Több mint 400 fiatal érdemelte ki a „Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2016” díjat, közülük is a legjobbak pénteken a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket.

Vasas – Ferencváros (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Magyar foci: bajnok a Honvéd, kupagyőztes a Fradi és megvannak az év legjobbjai is

Huszonnégy év után ismét bajnok a Budapest Honvéd, míg a Magyar Kupát a Ferencváros nyerte. Az NB I legjobb játékosa a Videoton FC szerb csatára, Danko Lazovic lett.

Ericsson-díj 2017 (Fotó: Noguchi Porter Novelli)

Idén is kiosztották az ország egyik legjelentősebb, nem állami alapítású közoktatási díját

Az Ericsson Magyarország immár tizenkilencedik alkalommal adta át az Ericsson-díjakat olyan tanároknak, akik áldozatos munkájukkal generációkkal szerettették meg a természettudományokat.

A 90. Oscar-gála házigazdája is Jimmy Kimmel lesz

Jövőre is Jimmy Kimmel lesz az Oscar-gála házigazdája, és a műsor idei producerei is visszatérnek a 90. díjátadóra – jelentette be az amerikai filmakadémia.

A „Halálos iramban”-sorozat kapja a zenetévé Generáció-díját

A Music Television (MTV) május elejei filmes és televíziós díjátadó gáláján a „Halálos iramban”-filmsorozatot tünteti ki Generáció-díjával Los Angelesben – jelentették be pénteken a szervezők.

Rekordszámú díjat nyert a Harry Potter-dráma a londoni Laurence Olivier-díjátadó gálán

Kilenc trófeát gyűjtött össze a „Harry Potter és az elátkozott gyermek” című új brit dráma vasárnap este a londoni Royal Albert Hall-ban.

Laurence Olivier-díj

Rekordszámú jelölést kapott a Laurence Olivier-díjra a Harry Potter-darab

11 jelölést kapott a legrangosabb brit színházi elismerésre a J. K. Rowling regényfolyama nyomán született „Harry Potter és az elátkozott gyermek” című darab – számolt be róla a BBC News.

A diákolimpia legsikeresebb iskoláit díjazták

A 2015/16-os tanév diákolimpiai rendezvényein legkiemelkedőbben szerepelt köznevelési intézményeket és testnevelő tanáraikat díjazta hétfőn a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ).

Szilágyi Áron és Hosszú Katinka (Fotó: MTI - Bruzák Noémi / Montázs: IfiPress)

Szilágyi Áron és Hosszú Katinka 2016 legjobb sportolója

A férfiaknál Szilágyi Áront, a nőknél Hosszú Katinkát választották a 2016-os év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt szavazáson.