2019. február 16., szombat

Címke: Diákhitel

Diákhitel

Továbbra is alacsony a Diákhitel1 kamata, a Diákhitel2 kamatmentes

2,3 százalék marad a szabad felhasználású Diákhitel1 kamata a 2018. július 1. és december 31. közötti időszakban, a kötött felhasználású Diákhitel2 kamatmentes – tájékoztatta a Diákhitel Központ Zrt. az MTI-t.

Diákhitel

December 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén

Aki december 15-ig eljuttatja kérelmét az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központhoz, az január 15-én megkapja a kért összeget. Aki december 15. után adja le igényét, az már csak március közepén juthat pénzhez – hívta fel a figyelmet a Diákhitel Központ.

Diákhitel

Kamatmentes lesz a Diákhitel2, nő a Diákhitel1 összege

Októbertől kamatmentes lesz a Diákhitel2, a Diákhitel1 esetében felvehető maximális összeget pedig jövőre havi 70 ezer forintra emelik – jelentette be a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

Hallgató, laptop

Már online is igényelhető a diákhitel

Nem kell személyesen megjelenni: a Diákhitel Központ Zrt. bevezette az elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így mostantól online is igényelhető a diákhitel – jelentette be Bugár Csaba, a társaság vezérigazgatója.

Diákhitel

Ismét csökken a diákhitelek kamata

Július 1-jétől az első félévi 3,35 százalékról 2,3 százalékra csökken a szabad felhasználású Diákhitel1 konstrukció kamata, a kötött felhasználású Diákhitel2 ügyfelekre eső része továbbra is 2 százalék marad.

Május 26-ig lehet jelentkezni a Diákhitel Központ ösztöndíj pályázatára

Még tíz napig, azaz május 26-ig pályázhatnak azok a 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők, akiknek hatályos diákhitel szerződésük van és tanulmányi eredményük kiváló.

Diákhitel

Május 15-ig lehet diákhitelt igényelni

A Diákhitel Központ közlése szerint május 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket a diákhitelre jogosult hallgatók. Aki kifut a határidőből, legközelebb csak a 2017/2018-as őszi tanévben juthat kölcsönhöz.

Újra meghirdeti ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt.

A tizennégy nyertes havi 70 ezer forintot kap a 2017/18-as tanévben, a jelentkezési határidő május 26. A Diákhitel Központ tavalyi pályázatára több mint ötszáz hallgató jelentkezett.

Diákhitel

Február 15. az első diákhitel igénylési határidő

Jövő hét szerdáig, azaz február 15-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni – közölte a Diákhitel Központ az MTI-vel.

Diákhitel

Bevezetése óta a legalacsonyabbra csökken a diákhitelek kamata

Másfél évtizeddel ezelőtti bevezetése óta a legalacsonyabbra csökken a diákhitelek kamata 2017 első fél évében – közölte a Diákhitel Központ Zrt.

Diákhitel

Még nyolc napig lehet diákhitelt igényelni az idén

December 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén ahhoz, hogy január 15-én megkapják a hallgatók a kért összeget – hívta fel a figyelmet az MFB-csoporthoz tartozó Diákhitel Központ közleményében.

Ösztöndíjprogramot hirdetett a Diákhitel Központ

A juttatásra minden olyan aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemista, főiskolás jelentkezhet, aki hatályos diákhitel szerződéssel rendelkezik és megfelel a pályázati feltételeknek.