2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: Debrecen

Magyarországon turnézik májusban a Harlem Globetrotters – VIDEÓ

A világ leghíresebb kosárlabda-show csapata négy városban, Győrben, Veszprémben, Szegeden és Debrecenben lép pályára. A Harlem Globetrotters legutóbb tavaly lépett fel hazánkban.

Debreceni Egyetem (DE)

Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a Ganz EEG Kft.

A gépész- és villamosmérnökök képzése mellett kutatás-fejlesztési megoldások létrehozásában és piacra juttatásában is számít az egyetem a Ganz támogatására.

Hamarosan újra Olvasás Éjszakája

A könyv-, e-könyv-, és folyóiratkultúrához kapcsolódó programokkal, köztük kötetbemutatókkal, mesematinéval, interaktív és zenei programokkal várja a könyvbarátokat az Olvasás Éjszakája október 8-án.

Székely fiatalok ismerkednek a Hortobágy és Debrecen kulturális értékeivel

A Hargita megyei Kápolnásfaluból érkező 18 székely fiatal vendégeskedik szeptember 1. és 4. között a Debreceni Ifjúsági Házban – tájékoztatta az MTI-t Gergely Zsolt koordinátor.

Ma rendezik az Állatkertek Éjszakáját

Ma este rendezik meg az ország 11 településének 12 állatkertjében az Állatkertek Éjszakája elnevezésű programot, amelynek során szakvezetéssel, látványetetéssel és interaktív programokkal várják a látogatókat.

Idén 50 éves a Debreceni Virágkarnevál

A karneváli menetben 16 feldíszített virágkocsi között számos hazai és külföldi művészeti csoport halad majd. A virágkarneváli felvonulást augusztus 20-án élőben közvetíti a Duna Televízió.

36 ország 150 hallgatója a debreceni nyári egyetemen

Harminchat országból százötven diák vesz részt az idei debreceni nyári egyetem programjaiban – közölték a szervezők hétfőn.

Clean Bandit, Jess Glynne és a Therapy? a Campus Fesztiválon

A legnépszerűbb hazai előadók mellett neves külföldi sztárok fellépését is bejelentették a július 20-24. között megrendezendő fesztivál szervezői.

„Higgy az álmaidban” – Debrecen gyermekcsapata utazik Párizsba

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság első csoportmérkőzéseivel egy időben rendezték meg a Danone „Higgy az álmaidban” Focikupa magyarországi döntőjét.

Az ország öt nagyvárosában várják a véradókat a hétvégén

A Vitál véradás keretében Budapesten, Győrben, Debrecenben, Pécsen és Szegeden várják június 4-én a véradókat. A szervezők ajándékcsomaggal köszönik meg a segítséget.