2017. április 23., vasárnap - Béla

Címke: Budapest

MÁV-START (Fotó: IfiPress)

Jelentősen változik a Keleti és Nyugati pályaudvari vonatok menetrendje

Szombattól hétfőig, felújítás miatt jelentősen változik a Keleti, illetve a Nyugati pályaudvarra érkező, vagy onnan induló vonatok menetrendje – közölte a Mávinform az MTI-vel.

V4 Kerékpárverseny

Ma rajtol a V4 Kerékpárverseny: rengeteg program a WestEnd City Centernél

Déli 12 órakor rajtol a V4 Kerékpárverseny Bodrogi László és Nico Mattan jelenlétében. A V4-WestEnd Tekerem egész nap várja az érdeklődőket, rengeteg programmal.

V4 Kerékpárverseny 2017

Április 22-én rajtol a V4 Kerékpárverseny, az év egyik kiemelt kerékpáros sporteseménye

27 csapat mintegy 160 versenyzője áll rajthoz a WestEnd City Centernél a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszán, amely idén a sorozat nyitóversenye.

Tankcsapda

Tankcsapda: klubkoncert hangulat lesz az Arénában

A népszerű debreceni rocktrió első önálló koncertjét adja április 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, és az este egyik legérdekesebb eleme lesz, hogy a színpadot az Aréna közepére helyezik.

Erasmus+ 30 Szabadegyetem

Erasmus+ 30 Szabadegyetem – Harminc éves az Erasmus program

Egy világutazó blogger, egy díjnyertes cukrász, egy ifjúsági olimpiai bajnok és egy televíziós műsorvezető – mi a közös bennük? Kiderül május 5-én, az Erasmus+ 30 Szabadegyetemen.

Az Oktatási szabadságot csoport demonstrációja Budapesten (Fotó: MTI - Marjai János)

Több tízezren tüntettek vasárnap Budapesten

Egyes információk szerint 70-80 ezren demonstráltak vasárnap a fővárosban a felsőoktatási törvény módosítása ellen és a Közép-Európai Egyetem (CEU) mellett.

100 szóban Budapest

Idén is várják a Budapestet száz szóban bemutató írásokat

Negyedszer hirdeti meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal együttműködve a „100 szóban Budapest” című pályázatot, amelyre mától várják a történeteket június 30-ig.

MTA

Hamarosan indul az MTA tudományos-ismeretterjesztő filmklubja

Április 12-én indul és május végéig tart a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tudományos-ismeretterjesztő filmklubja az MTA székházában.

Közel harmincezer futóra számítanak a hétvégi Vivicittán

28-29 ezer nevezőt várnak a szombaton és vasárnap sorra kerülő 32. Telekom Vivicittá városvédő futásra, melynek rajtja és befutója új helyszínen, az Olof Palme sétányon, illetve az 56-osok terén lesz.

XIV. Simonyi Konferencia

A NASA a Földön kívüli életről a budapesti diákkonferencián – VIDEÓ

A XIV. Simonyi Konferencián számos neves külföldi és hazai előadó mutatja be legfrissebb felfedezését, kutatási eredményét, technológiai újítását.