2017. július 28., péntek - Szabolcs

Címke: Budapest

Vizes VB - Vízilabda

Az aranyéremért játszhat a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik Horvátországgal.

Hosszú Katinka bronzérmes, a női 4×200 méteres gyorsváltó hatodik

Bronzérmet nyert 200 méter pillangón Hosszú Katinka, a Késely Ajna, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn, Hosszú Katinka összeállítású 4×200 méteres gyorsváltó a hatodik helyen végzett csütörtökön, a vizes VB-n.

Vizes VB - Cseh László

Cseh László ezüstérmes, Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána döntős

Több magyar éremben reménykedtünk az úszók szerdai versenynapján, de így is szép napot zártunk a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Cseh László nyolcadik VB-jén ezüstérmet szerzett.

Vizes VB - Vízilabda

Nagy fordítás után ötödik helyért játszhatnak a női pólósok

A magyar női vízilabda-válogatott 10-9-re legyőzte a görög csapatot a világbajnokság szerdai játéknapján, így pénteken az ötödik helyért játszhat az olaszokkal a Margitszigeten.

Vizes VB 2017

Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott – GALÉRIA

Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután a július 25-i, keddi negyeddöntőben 14-5-re legyőzte az orosz csapatot a Margitszigeten.

Hosszú Katinka, Cseh László és Kenderesi Tamás is döntős

Nem született újabb magyar érem a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság keddi napján, de három úszónk is döntőbe jutott: Cseh László és Kenderesi Tamás 200 m pillangón, míg Hosszú Katinka 200 m gyorson.

Vizes VB - Cseh László

Kenderesi Tamás és Cseh László 200 méter pillangón, Hosszú Katinka 200 m gyorson elődöntős

200 méter pillangón Cseh László címvédőként a legjobb, Kenderesi Tamás pedig a hetedik, míg 200 m gyorson Hosszú Katinka a harmadik idővel elődöntős.

Költözés, albérlet

Indul a roham az albérletekért: ilyen árakra lehet számítani a fővárosban és az egyetemvárosokban

Egy hét alatt 5 százalékkal nőtt a kiadó lakások kínálata Budapesten, ahol átlagosan 150 ezer forintos árral díjjal indul az albérletszezon.

Nem jutott négy közé a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a magyarországi vizes világbajnokságon, miután a hétfői negyeddöntőben 6-4-re kikapott a kanadai együttestől.

Vizes VB 2017 - Hosszú Katinka

Hosszú Katinka megvédte címét 200 méter vegyesen

Saját bevallása szerint riói olimpiai bajnoki címeinél is többet jelent Hosszú Katinka számára a Duna Arénában aratott hétfő esti világbajnoki győzelme 200 méteres vegyesúszásban.