2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Címke: bronzérem

Nemzetközi Informatikai Diákolimpia, Teherán (Fotó: ioi2017.org - Mohsen Azadeh)

Magyar sikerek a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián

Több díjat, köztük egy aranyérmet hoztak el a magyar versenyzők a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról, Teheránból – közölte a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT).

Baji Balázs (Fotó: YouTube.com)

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes 110 gáton – VIDEÓ

A 28 éves békéscsabai gátfutó a magyar atlétika 12. érmét szerezte meg szabadtéri világbajnokságon, Londonban az elsőt. Futószámban még soha nem állhatott világbajnoki dobogón magyar versenyző.

Világjátékok 2017

Világjátékok: az eddigi legsikeresebb magyar szereplés

Magyarország a 11. helyen végzett az éremtáblázaton a vasárnap véget ért wroclawi Világjátékokon: a hat arany-, négy ezüst- és négy bronzérem a legeredményesebb magyar szereplés a multisport-esemény 36 éves történetében.

EYOF 2017 - Horváth Karolina

A zárónapon hét, összesen pedig 41 magyar érem az EYOF-on

Hét érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel, ezzel az éremtáblázaton a harmadik hellyel zárták a játékokat.

Pénteken újabb nyolc, összesen pedig eddig 34 magyar érem az EYOF-on

Nyolc érmet nyertek a fiatal magyar versenyzők Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) júéius 28-i, pénteki versenynapján.

EYOF 2017 - Molnár Janka

Két magyar ezüst és két bronz az EYOF csütörtöki versenynapján

Négy érmet, két ezüstöt és két bronzot nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 27-i, csütörtöki versenynapján.

Tizenhárom magyar érem, közte négy arany az EYOF szerdai versenynapján

Tizenhárom érmet, közte négy aranyat nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 26-i, szerdai versenynapján.

Hét magyar érem, közte egy arany az EYOF keddi versenynapján

Hét érmet, közte egy aranyat szereztek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 25-i, keddi versenynapján. A magyar csapat jelenleg második az éremtáblázaton.

Két magyar arany- és egy bronzérem az EYOF nyitónapján

Három érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a Győrben zajló 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői nyitónapján, a kézilabdás lányok pedig leiskolázták a holland csapatot.

Vizes VB 2017

Megvan az első magyar érem a vizes VB-n: bronzérmes a 4×100 méteres férfi gyorsváltó

Bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4×100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon a Duna Arénában, a 17. vizes VB-n.