2019. február 16., szombat

Címke: botrány

Samy Naceri (Fotó: YouTube.com)

Megverték egy moszkvai karaokeklubban a Taxi-filmek sztárját

Samy Naceri zárt koponyasérülést szenvedett el a vasárnapra virradóra történt incidensben, és kedden átesett egy műtéten a Szembetegségek Gelmgolc (Helmholz) Tudományos Kutatóintézetében. Az orvosok szerint a beavatkozás sikeres volt.

Logan Paul (Fotó: YouTube.com)

Hatalmas botrányt kavart a népszerű napivlog

Halott embert mutogatott, majd nézői legnagyobb döbbenetére hirtelen poénkodni kezdett Logan Paul amerikai youtuber, miközben a japán „öngyilkos erdőben” készítette legújabb videóját.

Pénz

A brit elitegyetemek felbérelt cégekkel kémkedhettek a diákok pénzügyei után

A Daily Mail átfogó vizsgálata szerint mintegy 24 iskola – köztük az Oxfordi és a Cambridge-i Egyetem – illegálisan bízhatott meg vagyonfeltárással foglalkozó cégeket, hogy információkat szerezzen a hallgatók és baráti köreik pénzügyeiről.

Busz (Fotó: YouTube.com)

Négy megállóban sem engedte felszállni a buszvezető

Augusztus 19-én este egy fiatal nő az utolsó 55-ös buszjáratra szeretett volna felszállni a Közvágóhídnál, de a busz hamarabb indult. Taxival követte, de a buszvezető négy megállóban sem engedte felszállni.

Citrom, limonádé

Megbírságoltak egy ötéves brit kislányt, aki fesztiválozóknak árult limonádét

Engedély nélküli árusításért százötven fontos (51 ezer forintos) bírságot szabott ki a helyi önkormányzat, amelynek szóvivője később elnézést kért és a bírságot is visszavonták.

EasyJet

Leszállítottak egy 15 éves fút egy repülőjáratról és magára hagyták

Egy Toulouse-ba induló EasyJet-járatról leszállítottak és magára hagytak egy kísérő nélkül utazó 15 éves fút a londoni Gatwick repülőtéren. A légitársaság elnézést kért és vizsgálatot indított.

Érettségi (Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd)

Az érettségi alatt kapcsolták ki a villanyt Érden

Kikapcsolta az ELMÜ az áramot az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban hétfőn délelőtt, ahol éppen az emelt szintű érettségik zajlottak. A szolgáltató később elismerte, hogy hibázott.

Csalási botrány Thaiföldön az egyetemi felvételin

Mintegy háromezer diáknak kell megismételnie az egyetemi felvételi vizsgát Thaiföldön, miután kiderült, hogy néhányan okosórákat és szemüvegbe épített kamerákat használtak.

Botrány az Eurovíziós Dalfesztivál körül

A Palesztin Hatóság vezetői tiltakoztak és bocsánatkérést követeltek az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőitől, mert tiltólistára helyezték a palesztin zászlót.

Még el sem indult, máris kiverte a biztit az új „Top Gear”

Máris komoly, politikai felhangoktól sem mentes botrányt kavart a BBC legsikeresebb, világszerte vetített autós műsora