2017. szeptember 25., hétfő - Eufrozina, Kende

Címke: bemutató

Az új filmek mellett szeptemberben nosztalgiázhatunk is a mozikban – VIDEÓ

Szeptemberben bőséges filmkínálat vár minket a mozikban, amelyek közül szokásunkhoz híven, ezúttal is kiemeltünk néhány különösen fontos/izgalmas/sikervárományos alkotást.

Széles műfajkínálat jellemzi az augusztusi filmpremiereket – VIDEÓ

Húsz film bemutatójára kerül sor ebben a hónapban a magyar mozikban: akció, vígjáték, dráma, thriller, horror, sci-fi, történelmi és animációs filmalkotások is vetítésre kerülnek.

Mozi

Hetente csak három premierfilm júliusban, de azért lesz mit nézni a mozikban – VIDEÓ

A blockbuster-szezon tovább pörög, de az is találhat kedvére való hollywoodi látványosságot, aki szeretné elkerülni a sokadik képregényfilmet vagy az újabb kretén amerikai vígjátékot.

Ebben a hónapban is érdemes elkülöníteni némi keretet mozira – VIDEÓ

A közönségfilmeken túl tartalmasabb szórakozást ígérő filmpremierekkel is várnak júniusban a mozik, köztük több magyar alkotás is debütál. Íme, a várható bemutatók listája.

Új ifjúsági előadást mutat be a Kolibri Színház

„Rövidzárlat” címmel új ifjúsági előadást mutat be május 12-én a budapesti Kolibri Színház. A kamaszoknak szóló darab az Internet világát mutatja be újszerű megközelítésben.

Szólít a szörny (Fotó: Youtube.com)

Március 2-án kerül a magyar mozikba a „Szólít a szörny”

Csütörtöktől játsszák a mozik a „Szólít a szörny” című filmet, amelynek forgatókönyvét Patrick Ness írta saját díjnyertes regénye nyomán.

Matt Damon új filmje, „A Nagy Fal” már a mozikban – VIDEÓ

Minden idők legdrágább kínai filmje ugyan olcsó fordulatokkal operál, de az akcióban és látványban nagyon erős – írja a mozikban mától, január 5-től látható filmről a Port.hu.

Október 1-jén mutatják be Csukás István új gyerekoperáját

„Tejhatalom” címmel október elsején délután a fővárosi Rákoshegyi Bartók Zeneházban mutatják be Csukás István második gyerekoperáját.

Rendőrök a Fáy Napokon

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 23-án a Fáy András Szakközépiskola és Kollégium rendezvényének programján vettek részt.

Fotó: Thália Színház - www.thalia.hu

Március 5-én új bemutató a Thália Színházban

David Mamet „Amerikai bölény” című darabja Csányi Sándor, Szervét Tibor és Mózes András előadásában lesz látható