2019. február 17., vasárnap

Címke: Belgium

Franciaország világbajnok (Fotó: YouTube.com)

Franciaország nyerte a foci VB-t, Horvátország a második, Belgium a harmadik

Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy a moszkvai döntőben 4-2-re legyőzte Horvátországot. Belgium a bronzmérkőzésen 2-0-ra győzött az angolok ellen.

Franciaország-Belgium (Fotó: YouTube.com)

Franciaország már a döntőben, Belgium a bronzmérkőzésen játszhat

A francia válogatott 1-0-ra legyőzte Belgium csapatát az oroszországi labdarúgó-világbajnokság keddi, szentpétervári elődöntőjében. A győztes gólt egy szögletet követően Samuel Umtiti szerezte fejjel az 51. percben.

Hetven éve jelent meg a Tintin képregényújság első száma

Napra pontosan hetven évvel ezelőtt jelent meg a Tintin képregényújság első száma Belgiumban, és hamar hatalmas népszerűségre tett szert világszerte.

Wales elbúcsúztatta a belgákat a negyeddöntőben

A walesi válogatott meglepetésre 3-1-re legyőzte a belga csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság pénteki negyeddöntőjében, Lille-ben. A walesiek a portugálokkal találkoznak az elődöntőben.

A legjobb tizenhat között búcsúztunk a foci EB-től

Király Gábor bravúrjai ellenére négygólos vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokság vasárnap esti nyolcaddöntőjében, így kiesett.

Koponyaműtéteken esett át az elgázolt belga kerékpáros

Két koponyaműtéten esett át Stig Broeckx belga kerékpáros, aki múlt héten hazája körversenyén belekeveredett egy bukásba, melyet kísérő motorosok idéztek elő.

A belga rendőrség óva int az új Facebook-gomboktól

„Egy okkal több, hogy ne siessünk a kattintással, ha fontos a magánéletünk megőrzése” – olvasható honlapjukon, mert mint állítják, messze nem csak az érzések pontosabb kifejezéséről van szó.