2017. május 28., vasárnap - Emil, Csanád

Címke: Békéscsaba

III. Békéscsabai Városi Középiskolás Csocsóverseny

Egyéni és páros kategóriákban rendezik meg május 24-én a békési megyeszékhely középiskolásai számára kiírt csocsóversenyt. A nevezés díjtalan, jelentkezni az iskolák DÖK vezetőinél lehet.

BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Röplabdaünnep szerda este Békéscsabán

A városvezetés és a szurkolók április 26-án, szerdán este köszöntik a Szent István téren a hihetetlen szezont produkáló Linamar-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület (BRSE) csapatát, sportszakembereit és vezetőit.

Az MTK ifjú játékosa és egy békéscsabai fiú képviseli hazánkat Oroszországban

Egy békéscsabai ifjú sportriporter képviseli Magyarországot a nemzetközi gyermek sportprogramon, aki az MTK 12 éves játékosát kíséri Oroszországba.

Online versfolyam: már Kanadából is csatlakoztak diákok

Online versfolyamot szervez a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) és a Veritas Kulturális Egyesület április 11-én, a Magyar Költészet Napján, amelyre Kanadából és New Yorkból is csatlakoztak magyar diákok.

Jön a hetedik Lézengő Diákok Kulturális Eseménye (LIKE) Békéscsabán – FRISSÍTVE

Április 6-án, csütörtökön 13 és 20 óra között ismét várja Békéscsaba diákjait és fiataljait a város diákönkormányzata immár hagyományos rendezvényére, a LIKE-ra.

A BRSE röplabdás lányai a mérkőzés előtt (Fotó: Facebook/BRSE)

Búcsúzott a Békéscsaba a női röplabda CEV Kupától

Kettős vereséggel búcsúzott a Linamar-Békéscsabai Róplabda SE a CEV Kupa negyeddöntőjében: a magyar együttes a párharc szerdai visszavágóján három játszmában kapott ki az olasz Yamamay Busto Arsizio vendégeként.

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE

A magyar bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes együttes a tavalyi első szlovén Calcit Ljubljana gárdáját felülmúlva szerezte meg a Közép-európai Liga aranyérmét!

MEVZA Kupa: Döntőben a Linamar-Békéscsabai RSE (Fotó: Facebook/BRSE)

MEVZA Kupa: döntőben a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE

A Békéscsaba rendkívül simán, mindössze 68 perc alatt három játszmában múlta felül a szlovén Nova KBM Branik Maribor együttesét a női röplabda Közép-európai Liga szombati elődöntőjében.

BRSE

Női röplabda CEV Kupa: otthon került hátrányba a Békéscsaba

A Békéscsaba hazai pályán négy játszmában kikapott az olasz Yamamay Busto Arsizio együttesétől a női röplabda CEV Kupa negyeddöntőjének első, keddi összecsapásán.

Linamar-Békéscsaba – Beziers VB (francia) 3-1 (-23, 10, 13, 23) (Fotó: MTI - Lehoczky Péter)

Káprázatos csabai játék a női röplabda CEV Kupában

A Békéscsaba szetthátrányból fordítva, fantasztikus mérkőzésen 3-1-re legyőzte a vendég francia Beziers együttesét a női röplabda CEV Kupa nyolcaddöntőjének keddi első felvonásán.