2017. április 23., vasárnap - Béla

Címke: Békéscsaba

Online versfolyam: már Kanadából is csatlakoztak diákok

Online versfolyamot szervez a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) és a Veritas Kulturális Egyesület április 11-én, a Magyar Költészet Napján, amelyre Kanadából és New Yorkból is csatlakoztak magyar diákok.

Jön a hetedik Lézengő Diákok Kulturális Eseménye (LIKE) Békéscsabán – FRISSÍTVE

Április 6-án, csütörtökön 13 és 20 óra között ismét várja Békéscsaba diákjait és fiataljait a város diákönkormányzata immár hagyományos rendezvényére, a LIKE-ra.

A BRSE röplabdás lányai a mérkőzés előtt (Fotó: Facebook/BRSE)

Búcsúzott a Békéscsaba a női röplabda CEV Kupától

Kettős vereséggel búcsúzott a Linamar-Békéscsabai Róplabda SE a CEV Kupa negyeddöntőjében: a magyar együttes a párharc szerdai visszavágóján három játszmában kapott ki az olasz Yamamay Busto Arsizio vendégeként.

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE

A magyar bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes együttes a tavalyi első szlovén Calcit Ljubljana gárdáját felülmúlva szerezte meg a Közép-európai Liga aranyérmét!

MEVZA Kupa: Döntőben a Linamar-Békéscsabai RSE (Fotó: Facebook/BRSE)

MEVZA Kupa: döntőben a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE

A Békéscsaba rendkívül simán, mindössze 68 perc alatt három játszmában múlta felül a szlovén Nova KBM Branik Maribor együttesét a női röplabda Közép-európai Liga szombati elődöntőjében.

BRSE

Női röplabda CEV Kupa: otthon került hátrányba a Békéscsaba

A Békéscsaba hazai pályán négy játszmában kikapott az olasz Yamamay Busto Arsizio együttesétől a női röplabda CEV Kupa negyeddöntőjének első, keddi összecsapásán.

Linamar-Békéscsaba – Beziers VB (francia) 3-1 (-23, 10, 13, 23) (Fotó: MTI - Lehoczky Péter)

Káprázatos csabai játék a női röplabda CEV Kupában

A Békéscsaba szetthátrányból fordítva, fantasztikus mérkőzésen 3-1-re legyőzte a vendég francia Beziers együttesét a női röplabda CEV Kupa nyolcaddöntőjének keddi első felvonásán.

Rongyoló Kori Party Békéscsabán

Rongyoló Kori Party szombaton, a Csabai Rendezvénypajtában

Szombaton este fél 10-től várja a (nem csak) csabai fiatalokat a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál szervezőcsapata egy fergeteges évnyitó és vizsgaidőszak záró kori partyra.

ATK, Békéscsaba (Fotó: IfiPress)

Pincében és padláson: különleges kiállítás nyílik Békéscsabán

A november 30-án, az Andrássy Úti Társaskör pincéjében megnyílt „Hétköznapi emlékezet” című kiállítás folytatása az épület padlásterében látható.

Fiatalok küzdöttek egymással a békéscsabai bokszgálán – VIDEÓ + GALÉRIA

November 26-án rendezte meg a Surman Boxing Team „Gladiátok Harca” elnevezésű ökölvívó gáláját, amelyen elsősorban a fiatal sportolóknak adtak bemutatkozási lehetőséget.