2017. július 28., péntek - Szabolcs

Címke: Békéscsaba

Rongyoló 2017

Jó zenék, kiváló programok a Rongyoló második napján is – GALÉRIA

A szombati, második nappal véget ért Békéscsabán az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál. A negyedik alkalommal megrendezett ififesztre közel 1.500 fiatal látogatott el a hétvégén.

Rongyoló 2017 (Fotó: IfiPress)

Remek hangulat és közel ezer fiatal Békéscsabán, a Rongyoló első napján – GALÉRIA

Pénteken kora délután megnyílt a Csabai Rendezvénypajta kapuja, és megkezdődött az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál, amelyre közel ezer fiatal látogatott el. A rendezvény ma, szombaton folytatódik.

Rongyoló 2017

Nincs még programod a hétvégére? Irány Békéscsaba és a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál!

Színes kulturális programokkal, fergeteges koncertekkel és egy semmi máshoz nem fogható atmoszférával vár idén is Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja pénteken és szombaton!

Foci a Barátságért 2017

Foci a Barátságért: fair play-díjjal jutalmazták a magyar srácokat Szentpéterváron

Magyarországot az MTK játékosa, Yaakobishvili Anti, valamint fiatal sportújságíróként a békéscsabai Osgyán András képviselte az idei programban.

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál 2017

Változatos programokkal, több színpaddal és koncerttel idén július 14-15-én kerül megrendezésre Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja a Csabai Rendezvénypajtában.

III. Békéscsabai Városi Középiskolás Csocsóverseny

Egyéni és páros kategóriákban rendezik meg május 24-én a békési megyeszékhely középiskolásai számára kiírt csocsóversenyt. A nevezés díjtalan, jelentkezni az iskolák DÖK vezetőinél lehet.

BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Röplabdaünnep szerda este Békéscsabán

A városvezetés és a szurkolók április 26-án, szerdán este köszöntik a Szent István téren a hihetetlen szezont produkáló Linamar-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület (BRSE) csapatát, sportszakembereit és vezetőit.

Az MTK ifjú játékosa és egy békéscsabai fiú képviseli hazánkat Oroszországban

Egy békéscsabai ifjú sportriporter képviseli Magyarországot a nemzetközi gyermek sportprogramon, aki az MTK 12 éves játékosát kíséri Oroszországba.

Online versfolyam: már Kanadából is csatlakoztak diákok

Online versfolyamot szervez a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) és a Veritas Kulturális Egyesület április 11-én, a Magyar Költészet Napján, amelyre Kanadából és New Yorkból is csatlakoztak magyar diákok.

Jön a hetedik Lézengő Diákok Kulturális Eseménye (LIKE) Békéscsabán – FRISSÍTVE

Április 6-án, csütörtökön 13 és 20 óra között ismét várja Békéscsaba diákjait és fiataljait a város diákönkormányzata immár hagyományos rendezvényére, a LIKE-ra.