2017. szeptember 23., szombat - Tekla, Líviusz

Címke: Békéscsaba

Tizenhat csapat jelentkezett az Ádámok és Évák Ünnepére a Békéscsabai Jókai Színháznál

Tíz középiskola mellett hat általános iskola jelentkezett, hogy részt vesz az ünnepen, Békéscsaba mellett Békésről, Mezőberényből, Szarvasról is neveztek diákcsapatokat.

Ifjúsági Évindító (Fotó: IfiPress)

Tíz iskola jelöltje indul idén a diákpolgármesteri címért Békéscsabán – GALÉRIA

A szeptember 13-án megrendezett Ifjúsági Évindítón a csabai fiatalok megtudhatták, milyen programok várnak rájuk ebben a tanévben, valamint megismerhették a diákpolgármester-jelölteket is.

Andrássy Gólyatábor 2017

Gólyainvázió a békéscsabai Andrássy gimiben – GALÉRIA

A patinás csabai gimnázium leendő kilencedikesei idén is egy kétnapos, vidám gólyatábor keretein belül ismerhették meg új iskolájukat, osztály- és évfolyamtársaikat.

Rongyoló 2017

Jó zenék, kiváló programok a Rongyoló második napján is – GALÉRIA

A szombati, második nappal véget ért Békéscsabán az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál. A negyedik alkalommal megrendezett ififesztre közel 1.500 fiatal látogatott el a hétvégén.

Rongyoló 2017 (Fotó: IfiPress)

Remek hangulat és közel ezer fiatal Békéscsabán, a Rongyoló első napján – GALÉRIA

Pénteken kora délután megnyílt a Csabai Rendezvénypajta kapuja, és megkezdődött az idei Rongyoló Ifjúsági Fesztivál, amelyre közel ezer fiatal látogatott el. A rendezvény ma, szombaton folytatódik.

Rongyoló 2017

Nincs még programod a hétvégére? Irány Békéscsaba és a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál!

Színes kulturális programokkal, fergeteges koncertekkel és egy semmi máshoz nem fogható atmoszférával vár idén is Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja pénteken és szombaton!

Foci a Barátságért 2017

Foci a Barátságért: fair play-díjjal jutalmazták a magyar srácokat Szentpéterváron

Magyarországot az MTK játékosa, Yaakobishvili Anti, valamint fiatal sportújságíróként a békéscsabai Osgyán András képviselte az idei programban.

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál 2017

Változatos programokkal, több színpaddal és koncerttel idén július 14-15-én kerül megrendezésre Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja a Csabai Rendezvénypajtában.

III. Békéscsabai Városi Középiskolás Csocsóverseny

Egyéni és páros kategóriákban rendezik meg május 24-én a békési megyeszékhely középiskolásai számára kiírt csocsóversenyt. A nevezés díjtalan, jelentkezni az iskolák DÖK vezetőinél lehet.

BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Röplabdaünnep szerda este Békéscsabán

A városvezetés és a szurkolók április 26-án, szerdán este köszöntik a Szent István téren a hihetetlen szezont produkáló Linamar-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület (BRSE) csapatát, sportszakembereit és vezetőit.