2017. augusztus 19., szombat - Ilona

Címke: aranyérem

Nemzetközi Informatikai Diákolimpia, Teherán (Fotó: ioi2017.org - Mohsen Azadeh)

Magyar sikerek a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián

Több díjat, köztük egy aranyérmet hoztak el a magyar versenyzők a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról, Teheránból – közölte a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT).

Világjátékok 2017

Világjátékok: az eddigi legsikeresebb magyar szereplés

Magyarország a 11. helyen végzett az éremtáblázaton a vasárnap véget ért wroclawi Világjátékokon: a hat arany-, négy ezüst- és négy bronzérem a legeredményesebb magyar szereplés a multisport-esemény 36 éves történetében.

EYOF 2017 - Horváth Karolina

A zárónapon hét, összesen pedig 41 magyar érem az EYOF-on

Hét érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel, ezzel az éremtáblázaton a harmadik hellyel zárták a játékokat.

Pénteken újabb nyolc, összesen pedig eddig 34 magyar érem az EYOF-on

Nyolc érmet nyertek a fiatal magyar versenyzők Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) júéius 28-i, pénteki versenynapján.

Tizenhárom magyar érem, közte négy arany az EYOF szerdai versenynapján

Tizenhárom érmet, közte négy aranyat nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 26-i, szerdai versenynapján.

Hét magyar érem, közte egy arany az EYOF keddi versenynapján

Hét érmet, közte egy aranyat szereztek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 25-i, keddi versenynapján. A magyar csapat jelenleg második az éremtáblázaton.

Két magyar arany- és egy bronzérem az EYOF nyitónapján

Három érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a Győrben zajló 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői nyitónapján, a kézilabdás lányok pedig leiskolázták a holland csapatot.

Vizes VB 2017 - Hosszú Katinka

Hosszú Katinka megvédte címét 200 méter vegyesen

Saját bevallása szerint riói olimpiai bajnoki címeinél is többet jelent Hosszú Katinka számára a Duna Arénában aratott hétfő esti világbajnoki győzelme 200 méteres vegyesúszásban.

Győri Audi ETO KC - Vardar Szkopje (Fotó: MTI - Szigetváry Zsolt)

A Győri Audi ETO KC megnyerte a női kézilabda Bajnokok Ligáját

A győri lányok hosszabbítás után 31-30-ra legyőzték a macedón Vardar Szkopje csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája Papp László Budapest Sportarénában rendezett vasárnapi döntőjében.

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Sporttörténelmi siker: megnyerte a MEVZA Kupát a BRSE

A magyar bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes együttes a tavalyi első szlovén Calcit Ljubljana gárdáját felülmúlva szerezte meg a Közép-európai Liga aranyérmét!