2018. június 18., hétfő - Arnold, Levente

Címke: aranyérem

Az aranyérmes magyar váltó (b-j): Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Megszületett Magyarország első téli olimpiai aranyérme!

A Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba összeállítású négyes megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét a rövidpályás gyorskorcsolyázók 5.000 méteres férfi váltóversenyében a phjongcshangi játékok csütörtöki napján.

Universiade 2017, Tajpej

Universiade: a legtöbb magyar pont 1965 óta

Az 1965-ös budapesti Univerisade óta a legtöbb pontot szerezte a magyar küldöttség a múlt héten véget ért tajvani sporteseményen. A magyar versenyzők öt arany-, öt ezüst- és négy bronzérmet szereztek Tajpejiben.

Magyar éremeső az Indianapolisban rendezett junior úszó-világbajnokságon

A fiatal magyar versenyzők öt arany-, nyolc ezüst- és három bronzérmet szereztek, ezzel – a legjobb európai országként – az éremtábla negyedik helyén zárták a VB-t.

Tíz éremmel, köztük öt arannyal zártuk a kajak-kenu VB-t

Öt arany-, három ezüst- és két bronzérmet szerzett a magyar kajak-kenu válogatott augusztus 24-27. között a csehországi világbajnokságon, második helyen végezve az éremtáblázaton.

Szegedi Melinda pályamunkája aranyérmet nyert

Magyar aranyérem egy nemzetközi innovációs versenyen

A nemzetközi projektek között Szegedi Melinda pályamunkája nyerte az aranyérmet a Kelet-Kínában, Hangzhou-ban megrendezett 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.

Nemzetközi Informatikai Diákolimpia, Teherán (Fotó: ioi2017.org - Mohsen Azadeh)

Magyar sikerek a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián

Több díjat, köztük egy aranyérmet hoztak el a magyar versenyzők a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról, Teheránból – közölte a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT).

Világjátékok 2017

Világjátékok: az eddigi legsikeresebb magyar szereplés

Magyarország a 11. helyen végzett az éremtáblázaton a vasárnap véget ért wroclawi Világjátékokon: a hat arany-, négy ezüst- és négy bronzérem a legeredményesebb magyar szereplés a multisport-esemény 36 éves történetében.

EYOF 2017 - Horváth Karolina

A zárónapon hét, összesen pedig 41 magyar érem az EYOF-on

Hét érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel, ezzel az éremtáblázaton a harmadik hellyel zárták a játékokat.

Pénteken újabb nyolc, összesen pedig eddig 34 magyar érem az EYOF-on

Nyolc érmet nyertek a fiatal magyar versenyzők Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) júéius 28-i, pénteki versenynapján.

Tizenhárom magyar érem, közte négy arany az EYOF szerdai versenynapján

Tizenhárom érmet, közte négy aranyat nyertek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 26-i, szerdai versenynapján.

Hét magyar érem, közte egy arany az EYOF keddi versenynapján

Hét érmet, közte egy aranyat szereztek a fiatal magyar sportolók a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 25-i, keddi versenynapján. A magyar csapat jelenleg második az éremtáblázaton.

Két magyar arany- és egy bronzérem az EYOF nyitónapján

Három érmet nyertek a fiatal magyar sportolók a Győrben zajló 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői nyitónapján, a kézilabdás lányok pedig leiskolázták a holland csapatot.