2019. január 18., péntek - Piroska

Az 1920-as évek Amerikáját idézi a csabai DÖK báljaevent

A tavalyi Álarcos Bál sikerén felbuzdulva a Békéscsabai Diákönkormányzat második alkalommal rendezi meg 2018. január 19-én, pénteken évindító bálját a Csabagyöngye Kulturális Központ (CsaKK) Panoráma Termében. Jegyek még korlátozott számban válthatók.

A nagy Gatsby” cíű filmdráma lesz a témája, azaz a ’20-as évek Amerikáját idézi majd a városi diákönkormányzat idei évindító bálja január 19-én, pénteken Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ Panoráma Termében.

A rendezvény a báli szezon elemeivel vár mindenkit, így pohárköszöntővel, tombolával, fotósarokkal, bálkirálynő- és bálkirályválasztással, na meg természetesen vacsorával. A jó hangulatról a The Rollercoasters és két DJ gondoskodik egészen hajnali két óráig.

Hogy mindenki addig maradhasson, amíg szeretne, a diákönkormányzat azokra a csabai diákokra is gondolt, akik nem a városban laknak, hanem bejárósok, vagy kollégisták, hiszen a Békéscsacsabai Szakképzési Centrum jóvoltából ingyenes szálláslehetőséget biztosít számukra az egyik közeli kollégiumban. A szállásigényt előzetesen jelezni kell a Békéscsabai Diákönkormányzat elnöksége felé.

A bál péntek este 19 órakor kezdődik, jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Békéscsabai DÖK bál 2018

Forrás: IfiPress


Megosztás