2018. április 22., vasárnap - Csilla, Noémi

Április végéig ingyen online jegyzet egyetemistáknak

Az Akadémiai Kiadó több mint száz egyetem és főiskola előtt nyitja meg online könyvtárát, melyben jelenleg 154, a felsőoktatásban leginkább használt tankönyv és jegyzet áll a hallgatók rendelkezésére.

Míg régen az írásvetítő, a diavetítő vagy az episzkóp számított tradicionális oktatási eszköznek, addig manapság alapelvárás, hogy a felsőoktatási intézmények projektorokat, digitális táblákat használjanak az oktatáshoz, internet elérhetőséget biztosítsanak a hallgatóknak. Szerencsére ma már a könyveket, jegyzeteket a mai kornak megfelelően, online formában érhetik el a hallgatók.

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

Az Akadémiai Kiadó online könyvtárában megtalálható 16 tudományterületnek a felsőoktatásban leginkább használt tankönyvei és jegyzetei, olvasható és szerkeszthető digitális formában.

A közelgő vizsgaidőszak előtt különösen érdemes lesz figyelniük a hallgatóknak, hiszen április 30-ig több mint száz hazai felsőoktatási intézmény és könyvtár számára ingyenesen elérhető lesz a MeRSZ. Az intézmények hallgatói térítésmentesen kipróbálhatják azt ide kattintva.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás