2019. április 25., csütörtök

Hollywood Love

Ámor nyilai Hollywoodban is célba találtak 2017-ben

Az elmúlt év is okozott néhány meglepetést, de hát nincs mit tenni, a szív szavára hallgatni kell! 2017-ben is benne volt a szerelem a levegőben és ezt a sztárok is megérezték, több szingli kedvencünk is rátalált a nagy Ő-re.

Vannak köztük olyanok, akik barátokból lettek szeretők, másokat pedig egyszerűen csak egymáshoz vezérelt a végzet. A kérdés most már csak az, hogy mit hoz nekik 2018, remélhetőleg jövő ilyenkor is együtt készülnek majd a szilveszterre.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

A baseball szupersztár és az énekesnő titokban kezdtek el találkozgatni az év elején, miután összefutottak egy étteremben több évvel első találkozásuk után. Májusban már közösen vonultak a Met Gála vörös szőnyegén és közösen is vakációztak Franciaországban. A hozzájuk közel állók szerint már csak idők kérdése, hogy Jennifer negyedik férjévé léptesse elő Alexet.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez (Fotó: YouTube.com)

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
(Fotó: YouTube.com)

Lady Gaga és Christian Carino

Lady Gaga szíve teljesen összetört, amikor tavaly felbontotta vele eljegyzését a jóképű színész, Taylor Kinney. A dívának szerencsére nem kellett messzire mennie a vigasztaló szavakért, hiszen Carino már egy jó ideje Gaga ügynöke volt, amikor fellángoltak egymás iránt. Nem mellesleg azt rebesgetik a gerlepárról, hogy a leendő após áldását kérve Christian már el is jegyezte kedvesét.

Lady Gaga és Christian Carino (Fotó: YouTube.com)

Lady Gaga és Christian Carino
(Fotó: YouTube.com)

Taylor Swift és Joe Alwyn

Állítólag május óta tart már az angol színész és az amerikai énekesnő románca. Azonban Taylor viharos szakításai miatt, amelyeket mind hatalmas médiaszenzáció követett, a sztárpár úgy döntött, a reflektorfénytől távol ismerik meg egymást.

Taylor Swift és Joe Alwyn (Fotó: YouTube.com)

Taylor Swift és Joe Alwyn
(Fotó: YouTube.com)

Kate Hudson és Danny Fujikawa

Márciusban röppentek fel először a pletykák, miszerint Kate Hudson, aki 2014 végén szakított a Muse frontemberével, Matt Bellamy-val, ismét egy rocksztárba szeretett bele. A színésznő és a Chief együttes gitárosa, Danny Fujikawa közel tíz éve ismerik egymást, a férfi ugyanis Kate legjobb barátnőjének féltestvére. Első randijuk egy kis kirándulásnak indult egy családi baráttal, de hamar kiderült, hogy szikrázik közöttük a levegő.

Kate Hudson és Danny Fujikawa (Fotó: YouTube.com)

Kate Hudson és Danny Fujikawa
(Fotó: YouTube.com)

Katie Holmes és Jamie Foxx

Katie és Jamie szerelme az utóbbi évek legnagyobb talánya volt egészen szeptemberig, amikor is kézen fogva fotózták le őket a malibui tengerparton. Vélhetően valóban létezik Katie és Tom Cruise válásában egy titkos 5 éves záradék, mely szerint színésznő nem mutatkozhat új férfival. A páros ennek lejárta ellenére is visszafogott, a lesi fotó óta sem jelentek meg együtt nyilvánosan.

Katie Holmes és Jamie Foxx (Fotó: YouTube.com)

Katie Holmes és Jamie Foxx
(Fotó: YouTube.com)

Selena Gomez és Justin Bieber

Selena és Justin október végén békült ki, hogy ismét együtt lóghassanak „barátilag”, ami pár nap alatt romantikázásba csapott át. Azóta kiderült, hogy valóban újra egy párt alkotnak és az is, hogy az énekesnő szülei nem maradéktalanul boldogok a hír miatt. Selena édesanyja a pletykák szerint egyáltalán nem biztos benne, hogy lánya nyári veseátültetése után józan döntést hozott, amikor visszafogadta Justint. Szerinte Selena elkapkodta a dolgot, de természetesen nem áll a fiatalok közé.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás