2019. május 26., vasárnap

Akvárium Klub: nagyüzem sztárokkal a következő hónapokban

Koncertek és elektronikus zene, hazai és külföldi fellépők tavasszal az Erzsébet téren

Az Akvárium néhány nappal ezelőtt három kategóriában is az élen végzett a Budapest Nightlife Awards díjátadón: elnyerte a legjobb nagy klub és a legjobb koncerthelyszín címet, a VOLT Music Bar pedig a legjobb kis klub lett.

Ma már hetente többször esténként több mint kétezer, a nyári időszakban a teraszon akár nyolc-tízezer vendég is megfordul nálunk” – idézte Káldor Mihályt, az Akvárium Klub vezetőjét az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.

Február 5-én, pénteken az Akvárium Klub vendége lesz Lajkó Félix, aki citerás partykoncertjével jelentkezik. Új lemezét mutatja be az Erzsébet téren Palya Bea március 18-án, ugyanitt debütál Geszti Péter új produkciója (március 4.), fellép a fennállása tizedik évfordulóját ünneplő Magashegyi Underground (április 2.), a Bin-Jip (február 20.), a Margaret Island (március 12.). Saját projektjével lép fel Delov Jávor, a Random Trip improvizációs estek zenei rendezője, a Copy Con (április 1.) és március 19-én tavaszi turnéja egyetlen budapesti klubkoncertjét az Akvárium Klubban tartja az Ivan & The Parazol is.

A tavalyi sikerek után megújult formában indul itt ismét útjára a Nagy-Szín-Pad! verseny, melynek keretében 12 napon át a legaktuálisabb bandák koncerteznek az Akváriumban április 23. és május 15. között.

A nemzetközi kínálat részeként lesz Marina and the Diamonds-koncert március 3-án, az A38 hajó szervezésében ugyancsak az Akváriumban pótolja tavaly elmaradt fellépését az Eagles of Death Metal (február 20.) és érkezik Jamie Woon is (április 20.). Február 19-én rendezik meg a „20 éves a magyar drum and bass” című, több termet érintő programot, amelynek keretében többek között Wilkinson-t látják vendégül.

Az elektronikus zene kiemelkedő alakjai közül műsort ad Sasha, Wilkinson, Moderat, VINAI, Sam Paganini (Plastic w/HotX), Guy J, James Zabiela, Monika Kruse, Alle Farben, Marshmello és Super Flu is, de itt mutatja be a közönség előtt új albumát Karányi is. A VOLT Music Bar hetente négyszer várja a közönséget rezidenseivel, köztük Gabor Kraft sorozatával, az Invisible Lighttal, a Truesounds csapattal, a GLOW-val, és olyan kiváló dj-k lépnek fel a következő hetekben, mint President Bongo (GusGus), Peter Kruder vagy Nicola Conte.

Forrás: MTI


Megosztás