2019. február 16., szombat

Űrdongó

A Transformerek világát is láthatjuk majd az Űrdongóban

Eddig nem igazán kaphattunk bepillantást abba, honnan is származnak, ám ezt az új filmben végre pótolják a készítők. A Travis Knight rendezésében készült filmet várhatóan december 20-án mutatják be a hazai mozikban.

Egyre több részlet derül ki az Űrdongó című szuperprodukcióról, amely spinoff, azaz olyan epizódja a Transformers-franchise-nak, amely az egyik szereplő, a magát sárga Volkswagen Bogárnak álcázó robot történetét meséli el.

Ám még mást is kap a közönség: a film bemutatja Cybertront, a robotok bolygóját is, ahonnan az alakváltó lények a Földre jönnek. Ezt maga Travis Knight, a rendező árulta el, de azt már nem fejtette ki, milyen állapotban lesz látható a bolygó.

A történet szerint Cybertront kietlen pusztasággá változtatta a háború, de – és ez már a rajongók spekulációja – a Földre menekült Űrdongó felidézheti a múltat, amikor még virágzott az élet a bolygóján. Ez a momentum illeszkedne a film koncepciójába, ugyanis az az alkotók célja, hogy újraindítsák a Transformers-sorozatot és Cybertron bemutatása segíthet az irányváltásban.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás