2019. április 25., csütörtök

A teljesen leépült Chevy Chase szó szerint az életével játszik

A színész nem tud úrrá lenni alkoholizmusán, attól tartanak, hogy hónapjai vannak hátra. Tény, számos egykori vígjáték főszereplőjét alig lehet felismerni.

A színész nem tud úrrá lenni alkoholizmusán, szó szerint az életével játszik – állítja egy, a Radaronline-nak nyilatkozó orvos, aki végignézte azokat a lesifotókat, melyet a színészről készített egy másik páciens egy Minnesota-i rehabilitációs klinikán. Az köztudott, hogy Chevy Chase évek óta alkoholproblémákkal küzd, szeptemberben pedig egy elvonókúrára is bejelentkezett, amely azonban nem azon az úton halad, ahogyan kellene.

Kócos, borotválatlan és mindenhova egy motoros rollerrel közlekedik, amire állítólag az egészsége miatt van szüksége” – nyilatkozta a lapnak egy rokon, akinek a hozzátartozóját szintén az intézetben kezelik. Nos, ami a külsőségeket illeti, azt bizony bizonyítják is a róla készült képek.

A lap szerint, amikor a színészt bevitték az intézetbe, három napig tartották a detoxikálóban a szokásos egy nap helyett, mely megint csak aggodalomra ad okot. Állítólag nagyon beteg, ezt maga mesélte a már említett páciensnek, akinek azt is bevallotta, hogy igen magas májenzimeinek száma, mely jele lehet a májzsugornak.

Chevy Chase túlsúlya is intő jel. A szakértő szerint, ha a sztár nem változtat az életmódján, esetleg nem kap új májat, életveszélybe is kerülhet.

Az Emmy-díjas színészt legutóbb 2015-ben láthattuk a „Vakáció” című filmben, amelyben ötödik alkalommal játszotta el Clark Griswold szerepét.

Forrás: Híradó.hu / Wikipédia / IfiPress


Megosztás