2019. február 17., vasárnap

Magyarország szépe 2018 (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

A karizma is számít – Napok múlva kiderül, ki lesz Magyarország szépe

Már csak néhány nap van hátra, és kiderül, ki a legszebb hazánkban. A Balatoni nyár pénteki műsorában a döntősöket látva biztosan kijelenthető, a felkészülés finisében tartó lányok szépsége miatt a zsűrinek igen nehéz dolga lesz.

A szervezők részéről Borzi Vivien fotográfus és Koroknyai Virág, a tavalyi nyertes szépségkirálynő számolt be a felkészülés utolsó napjairól. Utóbbi szerint mindenkinek önmagát kell adnia, és azt tanácsolta az alversenyek után a lányoknak, hogy sokat mosolyogjanak. Borzi Vivien annyit tett hozzá, hogy a versenyzők a táboron keresztül nyerhettek betekintést abba a világba, ami az elkövetkezendő egy évben rájuk vár.

Nem csak a látható szépségről szól a verseny

A már hat éve zsűritag Borzi Vivien arról is beszélt: ez a verseny nemcsak a szépségről szól, hanem a személyiségekről, a megfelelő kommunikációs készségekről, a karizmáról. Koroknyai Virág elmondta, a kéthetes tábor során kiderült az is, hogy versenyhelyzetben ki miként viselkedik, milyen a színpadi mozgása. Különböző alversenyeken vettek részt a lányok a tábor ideje alatt, például a talent, a sport, a bikini és a beauty face elnevezésűn, az adás időpontjában már csak a charity van hátra.

A Miss World Hungary konzervatív szépségverseny, ezért a visszafogott szépségeket keresik a versenyeket, illetve azokat, akiknek van egy úgynevezett „wow kisugárzása”. Idén sok a szőke hajú lány a jelöltek között – hangzott el. Hogy közölük kerül ki a verseny győztese vagy éppen az egyik barna hajú lány lesz az, még nem tudni, de a döntőből, amit július 8-án a Duna Televízió élőben közvetít, kiderül.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás